Brugklas de Film online kijken / downloaden: Brugklas - De tijd van m'n leven gaat over Nola, van wie op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse. Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog dieper in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna gebruik van, want zij wil Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy, een rebelse jongen uit de tweede klas, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen. - Brugklas de Film
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Brugklas de Film
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Brugklas de Film

Brugklas - De tijd van m'n leven gaat over Nola, van wie op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse. Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog dieper in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna gebruik van, want zij wil Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy, een rebelse jongen uit de tweede klas, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen.
Waardering:
Acteurs: Niek Roozen, Sterre van Woudenberg, Vincent Visser
Categorie: Familie
Romantiek

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!