Hotel TranssylvaniŽ 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie: NEDERLANDS GESPROKEN. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.
×
Hotel TranssylvaniŽ 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie
NEDERLANDS GESPROKEN. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)Hotel TranssylvaniŽ 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie
Geschreven door: Karen
   28-11-2018
Dracula en zijn familie genieten van een welverdiende cruisevakantie. Er komt echter een kink in de kabel. De kapitein van het schip blijkt de achterkleindochter te zijn van Dracula's aartsvijand Van Helsing. Deze 3e in de reeks van Hotel Transsylvanie is vermakelijk maar lang niet zo goed, leuk en ontroerend als deel 1 en deel 2. Er zitten wel een paar aardige vondsten in, maar de boodschap is te zoetsappig en mist diepgang. Al met al, aardig om te kijken, maar niet echt bijzonder.
Schrijf zelf een review
loading