Hotel TranssylvaniŽ 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk...
Hotel TranssylvaniŽ 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie

Hotel TranssylvaniŽ 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie

Animatie Familie Kids 7.48
Taal:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2018 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 33 minuten

NEDERLANDS GESPROKEN. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (1)

7.48/10.0
6
Karen
28-11-2018
Dracula en zijn familie genieten van een welverdiende cruisevakantie. Er komt echter een kink in de kabel. De kapitein van het schip blijkt de achterkleindochter te zijn van Dracula's aartsvijand Van Helsing. Deze 3e in de reeks van Hotel Transsylvanie is vermakelijk maar lang niet zo goed, leuk en ontroerend als deel 1 en deel 2. Er zitten wel een paar aardige vondsten in, maar de boodschap is te zoetsappig en mist diepgang. Al met al, aardig om te kijken, maar niet echt bijzonder.
loading