Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lara Croft moet voorkomen dat de criminele wetenschapper Reiss de doos van Pandora in...
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Actie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 1 u 52 min

Lara Croft moet voorkomen dat de criminele wetenschapper Reiss de doos van Pandora in handen krijgt. Reiss zou hiermee de controle over leven en dood krijgen, wat een ramp voor de mensheid zou betekenen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Cradle of Life is een goed vervolg op deel 1. Net als deel 1 volop actie en avontuur. Dit keer is er wel iets meer aandacht aan het verhaal besteed. Angelina Jolie was weer goed op dreef en ook Gerard Butler speelt een prima rol. Ze lijken er duidelijk plezier in te hebben. De locaties zijn sfeervol en de special effects kwamen goed over (op sommige na, zoals de haai..). De film mag dan een standaard plot hebben, maar de actiescènes zijn goed en het einde van de film brengt zelfs nog iets onverwachts mee! Ik vind dit een aanrader voor iedere actiefilmliefhebber. Deze krijgt van mij een 8.
loading