Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life: Lara Croft moet voorkomen dat de criminele wetenschapper Reiss de doos van Pandora in handen krijgt. Reiss zou hiermee de controle over leven en dood krijgen, wat een ramp voor de mensheid zou betekenen.
2003

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Bekijk reviews (1)
112 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Actie Lara Croft moet voorkomen dat de criminele wetenschapper Reiss de doos van Pandora in handen krijgt. Reiss zou hiermee de controle over leven en dood krijgen, wat een ramp voor de mensheid zou betekenen. meer filminformatie
Ook op:
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Lara Croft moet voorkomen dat de criminele wetenschapper Reiss de doos van Pandora in handen krijgt. Reiss zou hiermee de controle over leven en dood krijgen, wat een ramp voor de mensheid zou betekenen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, België
×
Reviews (1)Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life
Geschreven door: Anoniem
   02-07-2012
Cradle of Life is een goed vervolg op deel 1. Net als deel 1 volop actie en avontuur. Dit keer is er wel iets meer aandacht aan het verhaal besteed. Angelina Jolie was weer goed op dreef en ook Gerard Butler speelt een prima rol. Ze lijken er duidelijk plezier in te hebben. De locaties zijn sfeervol en de special effects kwamen goed over (op sommige na, zoals de haai..). De film mag dan een standaard plot hebben, maar de actiescènes zijn goed en het einde van de film brengt zelfs nog iets onverwachts mee! Ik vind dit een aanrader voor iedere actiefilmliefhebber. Deze krijgt van mij een 8.
Schrijf zelf een review
loading