Bad Boys II (2003) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami...
Bad Boys II

Bad Boys II

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2003 Duur: 2 u 21 min

De Bad Boys komen een nieuw drugskartel van XTC op het spoor waardoor ze niet alleen de straten van Miami 'onveilig' maken, maar ook het binnenland van Cuba op z'n kop zetten. De zaak wordt extra ingewikkeld als blijkt dat de zus van Marcus niet alleen betrokken is bij de drugsbende, maar ook een geheime relatie heeft met Mike.

Actiescènes Spannend Sneltempo Actie-komedie Explosies Moderne tijd Miami

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zeer goeie film! Veel actie en humor ineen gepropt.
Aanrader als familiefilm.
Verder komen er nog al veel leuke/knappe vrouwen in de film voorbij, iets wat de film ook niet bepaald onaantrekkelijk maakt!
Hoop dat er ooit nog eens een Bad Boys 3 komt.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Een heerlijke actiefilm. Goed gespeeld door de immer goede Will Smith. Goede actiescènes, veel humor. Heb gekeken met kinderen van 11 jaar, maar daar is de film niet heel geschikt voor. Er zitten toch wel wat geweldsscènes in. De rating is dan ook terecht 16+. Blijft natuurlijk een onzinverhaal, maar dat mag de pret niet drukken. De rollen zelf worden wel overtuigend gespeeld. Veel goede actiescènes en een leuke cast. Wat mij betreft een aanrader als gezinsfilm met iets oudere kinderen.
Anoniem
Vermakelijke en simpele actiefilm. De niet al te moedige en ook niet al te snuggere cob samen met de wilde en enigszins gestoorde partner doen het opnieuw erg goed.
Kogelregens, waanzinnige achtervolgingen en overdreven boeventronies maar ook humorvolle dialogen maken het een film om even goed bij onderuit te zakken en twee uur dolle en soms onzinnige actie over je heen te laten komen.
Anoniem
Heerlijk vervolg op Deel 1, droge en super humor van de heren die zo bekend staan hierom! Een mooi voorbeeld hoe je in 2 uur zoveel mogelijk onzin in 1 film kan zetten. Maar het is een zeer vermakelijke en onderhoudende film en ik heb heel erg hard moeten lachen! Aanrader voor de familie op een regenachtige zondag!
loading