The Karate Kid (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Dre is een skateboardende, gameverslaafde jongen die gedwongen is naar China te verhuizen, omdat zijn moeder daar...
The Karate Kid

The Karate Kid

Actie Familie Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 2 u 14 min

Dre is een skateboardende, gameverslaafde jongen die gedwongen is naar China te verhuizen, omdat zijn moeder daar voor haar werk heen moet. Dre past zich maar moeilijk aan en wordt in elkaar geslagen door de plaatselijke pestkop. Mr. Han is een klusjesman die Dre's blauwe oog ziet en hem aanbiedt om hem martial arts en de Chinese taal te leren. Op deze manier kan Dre zich verdedigen tegen de leerlingen van de Li Quan Ha's Fighting Dragon School of Kung-Fu.

Kungfu Inspirerend Cultuuraanpassing Moderne China Beijing

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een erg leuke film. Ook leuk om te zien hoe Dre doorgaat en uiteindelijk ook zijn doel bereikt. Af en toe ook we wat trieste momenten maar ook hele leuke. Mr. Han heeft Dre echt goed geholpen en gesteund in de moeilijke tijden. Uiteindelijk is het natuurlijk Dre zelf die het doet, erg mooie film!!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Super!
Anoniem
Prima kinderfilm beste uit de reeks, met de hele familie kijken!
dick
Mooi gemaakt! Alles klopt
Tom
Super film, vond het zelf de leukste van de karate kid serie. Jaden Smith heeft het acteren duidelijk in zijn bloed zitten en Jackie Chan was een waardige opvolger van Mr. Miyagi. Jackie Chan is de klusjesman Mr. Han, die Jaden Smit alias Dre Parker moet klaarstomen voor het toernooi.
tonnie
Hele leuke film :D Echt alles zit er wel in. Ik heb hem ook al een aantal x gezien nu maar blijf hem leuk vinden, top film!
nathalie
Echt een leuke film het grappige is dat je Dre ook echt gespierder en knapper ziet worden ik heb deze film al 5 x gezien en nog krijg ik er geen genoeg van (L)(L)(L)(L)(L)(L)(L)
Toine
Leuke film voor jong en oud. Uiteraard voorspelbaar einde maar dat is niet storend voor deze film. Goede interactie tussen Jaden en Jackie.
Anoniem
Leuke film. Hoewel de verhaallijn sterk overeenkomt met de eerdere versie, toch in een nieuw jasje gestoken en van deze tijd. Ook leuk element is dat het verhaal zich in China afspeelt.
Anoniem
Leuke familiefilm voor het hele gezin. Ik heb ervan genoten samen met mijn zoon van 10. Hij kreeg gelijk zin om op karateles te gaan. Het verhaal is wel voorspelbaar, maar het is goed geacteerd en ook met mooie beelden uit China. De moraal van het verhaal: waar een wil is, is een weg.
Anoniem
Een leuke film voor jong en oud, van humor tot passie en ook aardig leuke vecht scenes. Ik vond het een goeie film!
patrick
Hij is goed, ik wou dat ik zo goed was, het is een film vol met pasie. Ik vind het de beste film van 2009. Cijfer:10
Johanna
Erg leuke film, vertelt het oude verhaal in een nieuw jasje. Leuke en goede acteurs. Had de film al in de bios gezien en vond hem leuk genoeg om nog een keer te kijken. Bevat humor, actie en vriendschap, goede combi.
Anoniem
Een verrassende film met goede acteurs, waaronder Jayden Smith, met zijn grappige en realistische 'kinderrol' en Jackie Chan, die normaal gesproken een humoristisch persoon is, maar hier erg serieus kan acteren!
Jan
Leuke film, gehuurd voor twee logees van 7 en 9, maar toch zelf ook genoten van de film.
Anoniem
leuke film. Het kijken de moeite waard. Goede film voor kinderen. Ik ga de film binnenkort bekijken met mijn zoon van negen. Wij hebben er met plezier naar gekeken wij hopen jullie ook.
Anoniem
Super film, vond het zelf de leukste van de karate kid serie. Jaden Smith heeft het acteren duidelijk in zijn bloed zitten en Jackie Chan was een waardige opvolger van Mr. Miyagi. Jackie Chan is de klusjesman Mr. Han, die Jaden Smit alias Dre Parker moet klaarstomen voor het toernooi.
Anoniem
Leuke remake van de oorspronkelijke film.
koen
Het was een hele leuke film
Anoniem
Het is een prachtige film. Het acteren zit Jaden in het bloed, zo vader zo zoon. Dit belooft wat voor de toekomst. Ook Chackie Chan zet een heel goed karakter neer. Ook al is het einde van de film voorspelbaar, is het een lust om naar te kijken.
Danielle
Ik vond deze beter dan de eerdere karate kid films, omdat Jaden Smith een aandoenlijke kereltje is en je meer meeleeft met dit personage. Chackie Chan speelt een hele serieuze en geloofwaardig rol. Er zit van alles in de film vooral de vecht scenes zijn mooi. Echt een familiefilm met popcorn !!!
maik
Ik vind het een hele leuke familie film. Alleen de actie beelden zijn erg hectisch. We kenden het verhaal al maar nu helemaal nieuw.
Anoniem
Super gave film, een topper!
Jacklyn
het blijft een goed verhaal in een nieuw sausje gegoten. Leuke familiefilm
loading