Aquaman (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Aquaman is een actierijk avontuur dat zich afspeelt in de uitgestrekte, adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeën....
Aquaman

Aquaman

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 17 min

Aquaman is een actierijk avontuur dat zich afspeelt in de uitgestrekte, adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeën. Het onthult het verhaal van half mens, half Atlantiër Arthur Curry en draait om het avontuur van zijn leven. Een avontuur waarin hij wordt gedwongen om de confrontatie met zichzelf aan te gaan, om zo te ontdekken of hij zijn lotsbestemming kan vervullen... koning zijn.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Aquaman aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
Aquaman, een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018. Een verfilming uit de DC cosmics. Ik vind deze film erg goed. Jason Momoa zet de perfecte rol neer als aquaman of te wel Arthur. Het verhaal zit goed in elkaar. De special effecten vind ik persoonlijk waanzinnig, je kijkt je ogen uit. Vooral de de onderwaterbeelden van o.a de verzonken stad Atlantis. Alle actie lekker over de top, wat ook hoort bij een superheldenfilm. De film kijkt zich lekker weg waardoor de lange speelduur van 2 uur 17 minuten niet eens opvalt. Ik ben blij verrast en nog steeds onder de indruk. Top film!!

Reviews

Christian
Slechte film en geen euro waard!
Filip
Wow ... wat een film. Je wordt meer dan 2 uur weggeblazen met prachtige visuals en non stop actie. Regisseur James Wan stelt wederom dat hij een man is met talent. Dit is top cinema.
loading