Aquaman: Aquaman is een actierijk avontuur dat zich afspeelt in de uitgestrekte, adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeŽn. Het onthult het verhaal van half mens, half AtlantiŽr Arthur Curry en draait om het avontuur van zijn leven. Een avontuur waarin hij wordt gedwongen om de confrontatie met zichzelf aan te gaan, om zo te ontdekken of hij zijn lotsbestemming kan vervullen... koning zijn.
×
Aquaman
Aquaman is een actierijk avontuur dat zich afspeelt in de uitgestrekte, adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeŽn. Het onthult het verhaal van half mens, half AtlantiŽr Arthur Curry en draait om het avontuur van zijn leven. Een avontuur waarin hij wordt gedwongen om de confrontatie met zichzelf aan te gaan, om zo te ontdekken of hij zijn lotsbestemming kan vervullen... koning zijn.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (3)Aquaman
Geschreven door: Christian
   05-05-2019
Slechte film en geen euro waard!
Geschreven door: Nicole
   27-04-2019
Aquaman, een Amerikaanse superheldenfilm uit 2018. Een verfilming uit de DC cosmics. Ik vind deze film erg goed. Jason Momoa zet de perfecte rol neer als aquaman of te wel Arthur. Het verhaal zit goed in elkaar. De special effecten vind ik persoonlijk waanzinnig, je kijkt je ogen uit. Vooral de de onderwaterbeelden van o.a de verzonken stad Atlantis. Alle actie lekker over de top, wat ook hoort bij een superheldenfilm. De film kijkt zich lekker weg waardoor de lange speelduur van 2 uur 17 minuten niet eens opvalt. Ik ben blij verrast en nog steeds onder de indruk. Top film!!
Geschreven door: Filip
   23-04-2019
Wow ... wat een film. Je wordt meer dan 2 uur weggeblazen met prachtige visuals en non stop actie. Regisseur James Wan stelt wederom dat hij een man is met talent. Dit is top cinema.
Schrijf zelf een review
loading