Happy Feet 2 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Mumble, de meester van de tapdance, heeft een probleem: zijn zoontje Erik heeft helemaal...
Happy Feet 2

Happy Feet 2

Animatie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 35 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Mumble, de meester van de tapdance, heeft een probleem: zijn zoontje Erik heeft helemaal niets met dansen. Het wordt voor Mumble allemaal nog vervelender als Erik kennismaakt met Sven, een pingu´n die alles kan, zelfs vliegen. Al snel wordt hij Eriks grote idool. Maar als hun wereld op z'n kop komt te staan en Mumble het pingu´nvolk en alle andere zeewezens, van krill tot zeeolifant, van het dreigende gevaar redt, ontdekt Erik de dappere kant van zijn vader.

Samenwerking DansscŔnes Antarctica

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŰ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Nicole
Nou Happy Feet 1 was al geweldig, maar deze film Happy Feet 2 is echt super geweldig. Een prachtige animatiefilm, de beelden in de film zijn echt schitterend. Hoe krijgen de producers en regisseurs het voor elkaar. Ook de stemmen van de dieren zijn heel leuk en mooi om te horen, en het dansen en de liedjes zijn vrolijk en goed gekozen. Geweldige voices van de acteurs Robin Williams, Elijah Wood, Matt Damon, Brad Pitt, Alicia Moore, Ava Ecres, Sofia Vergara e.a. Dit is echt een familiefilm, jong en oud zal zich amuseren en vermaken met deze film. Ik ga hem zeker nog een keer kijken. Zo mooi, ontroerend en prachtig verhaal, Ik hoop op een Happy Feet 3! En dat begin van de film als Gloria (Alicia Moore) begint te zingen, en dan het zoontje Erik (Ava Acres) ziet verschijnen zo pluizig en schattig, je smelt gewoon! En dan die Garnaaltjes Will en Bill (Matt Damon en Brad pitt), zo grappig! Deze film zou ik zeker niet overslaan met kijken, kan hem echt aanraden. Van mij krijgt deze film echt een hele dikke 10!!

Reviews

Gerard
Nou, wij vonden HF1 leuk maar dit een slap aftreksel. Saai en langdurig geklets in het begin.
Te weinig humor. De swingnummers btj half uitgevoerd en het dieptepunt de musicalachtige scene tegen het einde. Verhaallijn ook zwak en de oplossing/redding aan het eind duurde veel te lang en was totaal niet spannend. Dialogen vaak te ingewikkeld voor kinderen. Zelfs de aftiteling was saai. In tegenstelling tot de meeste animatiefilms die er een grappig iets van maken. Te veel gemiste kansen dus. Snap dat de film in de aanbieding was.
Iris
Net als deel 1 blijven de kleine pingu´ns erg schattig. Het mindere van dit deel is dat muziek toch niet zo'n grote rol speelt als in het eerste deel. Wel speelt het gedans (the 'happy feet') een belangrijke rol, helaas maar eenmalig.
Verder geef ik deze film nog steeds een 7, gewoon omdat het toch een warm gevoel geeft.
jessica
Happy Feet 2 is een film voor jong en oud. Er spelen meerdere verhalen door elkaar heen. Het is een leuke en gezellige familiefilm, al vond ik deel 1 leuker. Er worden leuke nummers in gebruikt met super mooie stemmen. Erik de kleine pinguin is wel erg leuk om naar te kijken. Ik geef deze film een 7.
Anoniem
Er worden dus verschillende verhaallijnen uitgezet, waaronder die van de twee nieuwe personages: de garnalen Will en Bill. De diverse verhaallijnen en thema's gaan in Happy feet 2 vooral langs elkaar heen en enkelen worden gewoon vergeten, de film kijkt daardoor niet lekker weg. Er worden simpelweg te veel thema's en problemen uitgestrooid en kwam chaotisch over. Ondanks de matige beoordeling door moviemeter, wou ik het toch een kans geven, deel 1 was immers fantastisch. Dit deel viel mij helaas toch tegen.
Anoniem
Deel 1 hebben we op dvd! Deel 2 helemaal geweldig, mooie film. Superpingu´n die uiteindelijk ervoor uitkomt een vogel te zijn en denkt dat hij daardoor er niet meer bijhoort. Uiteindelijk zijn kwaliteiten, juist omdat hij een vogel is, kan gebruiken om de pingu´ns die in nood zijn te redden. Vader en moeder pingu´n en die kleine Erik de pingu´n zo dapper en moedig... Al met al een superleuke mooie film.
Sjannie
Geweldige film met humor en mooie muziek.
Linda
I love Happy Feet!!... Ik vond de eerst al geweldig. De tweede blijft even goed. Van het zingen en stampen word je vrolijk. De humor blijft ook leuk. Dit is echt een film voor jong en oud. Ik blijf het ook nog steeds leuk vinden, ook al ben ik geen kindje meer. Echt een aanrader voor de mensen die van een mooie animatiefilm houden. Mooi gemaakt en blijft een leuke film.
loading