d28a3097fa7cf63ad01c4f328314e2f2
Happy Feet 2 online kijken / downloaden: NEDERLANDS ONDERTITELD. Mumble, de meester van de tapdance, heeft een probleem: zijn zoontje Erik heeft helemaal niets met dansen. Het wordt voor Mumble allemaal nog vervelender als Erik kennismaakt met Sven, een pingu´n die alles kan, zelfs vliegen. Al snel wordt hij Eriks grote idool. Maar als hun wereld op z'n kop komt te staan en Mumble het pingu´nvolk en alle andere zeewezens, van krill tot zeeolifant, van het dreigende gevaar redt, ontdekt Erik de dappere kant van zijn vader. - Happy Feet 2
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Happy Feet 2
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Happy Feet 2

NEDERLANDS ONDERTITELD. Mumble, de meester van de tapdance, heeft een probleem: zijn zoontje Erik heeft helemaal niets met dansen. Het wordt voor Mumble allemaal nog vervelender als Erik kennismaakt met Sven, een pingu´n die alles kan, zelfs vliegen. Al snel wordt hij Eriks grote idool. Maar als hun wereld op z'n kop komt te staan en Mumble het pingu´nvolk en alle andere zeewezens, van krill tot zeeolifant, van het dreigende gevaar redt, ontdekt Erik de dappere kant van zijn vader.
Waardering:
Categorie: Animatie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!