Asher online kijken / downloaden: Asher heeft een bewogen leven achter de rug als agent van de Israëlische geheime dienst. Nu leidt hij, met het trieste einde van zijn carričre in zicht, een spartaans bestaan als huurmoordenaar in Brooklyn. Het kantelmoment komt na een mislukte aanslag en zijn ontmoeting met de mooie Sophie. Smachtend naar de liefde die hij nooit gekend heeft, zweert hij de dure eed af die hij als jonge kerel heeft afgelegd. Hij moet de man die hij was doden om de man te kunnen worden die hij wil zijn. Maar zo heeft niet iedereen het begrepen. - Asher
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Asher

Asher heeft een bewogen leven achter de rug als agent van de Israëlische geheime dienst. Nu leidt hij, met het trieste einde van zijn carričre in zicht, een spartaans bestaan als huurmoordenaar in Brooklyn. Het kantelmoment komt na een mislukte aanslag en zijn ontmoeting met de mooie Sophie. Smachtend naar de liefde die hij nooit gekend heeft, zweert hij de dure eed af die hij als jonge kerel heeft afgelegd. Hij moet de man die hij was doden om de man te kunnen worden die hij wil zijn. Maar zo heeft niet iedereen het begrepen.
Waardering:
Acteurs: Ron Perlman, Richard Dreyfuss, Famke Jansen
Categorie: Thriller
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!