Muppet Treasure Island (1996) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het klassieke piratenverhaal van Robert Louis Stevenson gaat een eigen leven leiden in handen van de...
Muppet Treasure Island

Muppet Treasure Island

Familie Komedie Avontuur Actie Musical
Taal: Engels Jaar: 1996 Duur: 1 u 36 min

Het klassieke piratenverhaal van Robert Louis Stevenson gaat een eigen leven leiden in handen van de hilarische Muppets! Muppet Treasure Island is de super grappige, uiterst muzikale en deinende avonturenfilm waar het hele gezin steeds weer van zal genieten. Het begint allemaal als de jonge Jim Hawkins een verloren gewaande kaart erft waarop staat waar de beroemde piratenschat van Kapitein Flint ligt. Jim huurt het grote schip de Hispaniola, waarop hij kennis maakt met de goede kapitein Smollett (Kermit de Kikker) en de slechte, maar charmante Long John Silver (Tim Curry). Ze varen de grote, open zee op met hun hoofd vol avontuur en gouden piratenschatkisten voor ogen. Maar achter iedere golf gaat groot gevaar schuil - waaronder Benjamina Gunn (Miss Piggy), de op Schateiland aanbeden Godin van de Liefde, die er een stuk minder gevaarlijk uitziet dan ze is!

Muppets Familieavontuur Komisch Vriendschap Poppenspel Piratentijd Schateiland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Martijn
De nieuwste Muppet film (2011) is echt helemaal te gek! Maar van alle andere Muppet films is Muppet Treasure Island toch wel de leukste. Erg grappig, af en toe knipoog naar The Pirates film en ook nog eens spannend voor de kids. Ook als volwassen erg genoten van deze film. Absoluut een aanrader voor Muppet fans.

Reviews

Jan
The Muppets maken momenteel een comeback, maar zijn ze ooit echt weg geweest? Sommigen waren er al jaren voordat The Muppet Show (1976) begon. Ook daarna hebben we regelmatig van Kermit en zijn vrienden kunnen genieten. Deze film vormt daarop geen uitzondering. Het klassieke verhaal wordt in een geheel nieuw jasje gegoten. Vele one-liners en kleine grapjes maken het voor volwassenen eveneens de moeite waard. Overigens valt de filmkeuring (6 jaar en ouder) hier serieus te nemen, voor kleine kinderen zal het soms iets te heftig zijn!
loading