Bohemian Rhapsody (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen...
Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody

Drama Muziek
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 9 min

Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, net als Mercury's uit de hand gelopen levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Queen Energiek Dramatisch Rockmuziek Kostuums Jaren '70-'80 Wembley Stadium

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Karen
Fraaie verfilming van de loopbaan van Freddy Mercury en Queen tot en met Live Aid. Het toont F.M. als een gevoelige, eigenzinnige briljante en katminnende performer. De film geeft goed weer hoe de muziek van Queen en Freddy zelf zich ontwikkelen en zich vinden na verloren te zijn geweest. Freddy toont hoe je vernieuwend kunt zijn en - uiteindelijk -trouw blijven aan vriendschappen en de waarden die je van thuis hebt meegekregen. Goede gedachten, goede daden, prachtige muziek. Bohemian Raphsody is het kijken en luisteren meer dan waard!

Reviews

Angela
Leuke film, goede acteerprestatie van Rami Malek.
Geert
Knappe verfilming van het leven van F. Mercury, frontzanger van Queen. We leren Freddy kennen als een jonge getalenteerde en vooral ambitieuze kerel die elke halve kans benut om zijn ding te doen en anderen te laten doen. Valt vooral op dat Freddy leeft om te entertainen en de periodes daartussen was hij een eenzame, ongelukkige man, zegt hij zelf ook id film. De '70-'80 sfeer zit goed, de acteurs zijn echt indrukwekkend herkenbaar met de echte Queen leden. En de prachtige muziek is het hoofdpersonage. Oscars well deserved!
loading