Hunter Killer: Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeŽr in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Joe werkt samen met Navy SEALs op de grond om de gekozen Russische president te redden. Om dat te bereiken moet hij met zijn onderzeeŽr doordringen in het gebied; zonder enige navigatie en met ontelbaar veel mijnen is dat een levensgevaarlijke klus.
Hunter Killer

Hunter Killer

Actie Thriller 7.90
Ondertiteling:Nederlands Taal:Engels Geluid:Stereo Jaar:2018 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 56 minuten
Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeŽr in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Joe werkt samen met Navy SEALs op de grond om de gekozen Russische president te redden. Om dat te bereiken moet hij met zijn onderzeeŽr doordringen in het gebied; zonder enige navigatie en met ontelbaar veel mijnen is dat een levensgevaarlijke klus.
Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (2)

7.90/10.0
9
Jan
05-03-2022
- Hele mooie film -
8
Filip
21-04-2019
Een goede film over een Amerikaanse onderzee√ęr die wordt ingezet om WO3 te voorkomen. Het verhaal krijgt wel wat hulp van 'toevaligheden' en de pro USA sfeer is nooit ver weg maar de actie en effects maken veel goed. Verwacht geen diepgaande dialogen en acteerprestaties, maar de film is spannend en laat je niet los tot de credits over het scherm rollen.
loading