Hunter Killer (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een...
Hunter Killer

Hunter Killer

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 56 min

Een corrupte Russische generaal pleegt een militaire coup en neemt zijn president gevangen. Na een aanslag op een Amerikaanse onderzeeër in Russische wateren wordt kapitein Joe Glass ingezet om de uitbraak van een Derde Wereldoorlog te voorkomen. Joe werkt samen met Navy SEALs op de grond om de gekozen Russische president te redden. Om dat te bereiken moet hij met zijn onderzeeër doordringen in het gebied; zonder enige navigatie en met ontelbaar veel mijnen is dat een levensgevaarlijke klus.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Hunter Killer aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jan
- Hele mooie film -

Reviews

Filip
Een goede film over een Amerikaanse onderzeeër die wordt ingezet om WO3 te voorkomen. Het verhaal krijgt wel wat hulp van 'toevaligheden' en de pro USA sfeer is nooit ver weg maar de actie en effects maken veel goed. Verwacht geen diepgaande dialogen en acteerprestaties, maar de film is spannend en laat je niet los tot de credits over het scherm rollen.
loading