Keeping Up With The Joneses: Een doodnormaal stel uit een doorsnee voorstad kijkt op tegen hun nieuwe buren, de prachtige en verfijnde familie Jones. Maar als ze ontdekken dat Mr. en Mrs. 'Jones' geheime agenten zijn, hebben ze liever een verre vriend dan een goede buur.
×
Keeping Up With The Joneses
Een doodnormaal stel uit een doorsnee voorstad kijkt op tegen hun nieuwe buren, de prachtige en verfijnde familie Jones. Maar als ze ontdekken dat Mr. en Mrs. 'Jones' geheime agenten zijn, hebben ze liever een verre vriend dan een goede buur.
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Keeping Up With The Joneses
Geschreven door: Geert
   21-04-2017
Wanneer Jeff nieuwe buren krijgt zijn hij en zijn vrouw direct fan van de Jones. Het koppel is knap, charmant en super gezellig maar een hangt een misterieuze waas over het koppel. Wanneer ze inbreken in hun huis ontdekken ze waar het koppel mee bezig is en voor ze het weten maken ze deel uit van een spannende achtervolging. Dit is echt een grappige film. Bekende cast en de acteurs passen in de rol. Er is een goede balans tussen actie, humor en goede verhaallijn. Een komedie zoals ze er vandaag de dag te weinig maken. Een aanrader.
Geschreven door: Holter
   26-03-2017
In het begin wat snelle humor, later ook meer actie. Wij zouden hem nog wel een keer willen kijken. Prima acteurs. Lekkere film voor de zaterdagavond
Schrijf zelf een review