13: In zijn nieuwsgierigheid volgt Vince, een naïeve, jonge man, aanwijzingen op die voor iemand anders bedoeld zijn. Dit leidt hem naar een afgelegen huis, waar het gevaarlijkste spel ter wereld gespeeld wordt: Russische Roulette. Vince heeft de identiteit van de onbekende man aangenomen en blijkt deelnemer te zijn. Voor hij het weet zit hij tot aan zijn nek in de onderwereld van illegale weddenschappen, waar hij niet zomaar uit kan ontsnappen. Er is eigenlijk maar een manier om het gebouw levend te verlaten: winnen?
×
13
In zijn nieuwsgierigheid volgt Vince, een naïeve, jonge man, aanwijzingen op die voor iemand anders bedoeld zijn. Dit leidt hem naar een afgelegen huis, waar het gevaarlijkste spel ter wereld gespeeld wordt: Russische Roulette. Vince heeft de identiteit van de onbekende man aangenomen en blijkt deelnemer te zijn. Voor hij het weet zit hij tot aan zijn nek in de onderwereld van illegale weddenschappen, waar hij niet zomaar uit kan ontsnappen. Er is eigenlijk maar een manier om het gebouw levend te verlaten: winnen?
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (7)13
Geschreven door: Larry
   17-11-2014
Een heftige film die en jonge man terechtbrengt bij een uitermate geschikt spel Rusissich roulette. Een spannende film die de spanning ook wel weg draint. Helaas. De spanning wordt opgebouwd, en tegelijk weer afbreekt. Het verhaal neemt je mee, maar uiteindelijk heeft het mij niet gegrepen. Jammer genoeg heeft het mij niet meegenomen in het geheel. Jason Statham die uiteindelijk een prachtige rol neer heeft kunnen zetten. Enjoy the movie
Geschreven door: Anoniem
   28-04-2012
Voor de hoofdrol castten de makers de jonge Sam Riley. Hij weet de totale wanhoop en diepe angst van de stille en onschuldige Vince goed neer te zetten. Mede dankzij hem wordt de spanning vastgehouden wanneer hij terechtkomt in een extreem gewelddadige, criminele wereld. Hier draait het om een ziek roulettespel, lees Russische roulette. Door een aantal bekende acteurs te laten meespelen (Jason Statham, Mickey Rourke, Ray Winstone) is het toch een aardig geslaagde actie/thiller.
Geschreven door: Ralf
   07-01-2012
Spannende film van begin tot eind. Door de tegenvallende recensies, twijfelde ik eerst of ik deze film wel zou kijken. Maar ik vond de film zeker niet tegenvallen. Integendeel, heb me geen minuut verveeld. Dat van sommige acteurs het acteerwerk wat tegenvalt is dan jammer, verhaal blijft goed. Hoofdpersonage is goed vertolkt. Gewoon kijken dus.
Geschreven door: Anoniem
   30-11-2011
Redelijke film. Niet echt een 'must see'. Met name door de trage regie en het voorspelbare plot is het niet een film waar je voor op het puntje van je stoel gaat zitten.
Geschreven door: Anoniem
   30-11-2011
Een heftige film die en jonge man terechtbrengt bij een uitermate geschikt spel Rusissich roulette. Een spannende film die de spanning ook wel weg draint. Helaas. De spanning wordt opgebouwd, en tegelijk weer afbreekt. Het verhaal neemt je mee, maar uiteindelijk heeft het mij niet gegrepen. Jammer genoeg heeft het mij niet meegenomen in het geheel. Jason Statham die uiteindelijk een prachtige rol neer heeft kunnen zetten. Enjoy
Geschreven door: Anoniem
   29-11-2011
Vreselijk spannende film. Geen enkel moment hoef je je te vervelen tijdens deze film. Hoop bekende gezichten komen voorbij, alleen heeft niet iedereen evenveel talent. Film had iets langer mogen duren, bepaalde zaken waren in mijn ogen wat onduidelijk. Maar zeker een aanrader!!
Geschreven door: Adrie
   28-11-2011
Spannende film, wel erg simpel en voorspelbaar. Sommige acteurs waren zo uit een B-film gestapt terwijl andere wel goed waren. Weer eens iets anders.
Schrijf zelf een review