Sex and the City the Movie: Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) heeft lange tijd naar de ware liefde gezocht op elke denkbare verkeerde plek...maar altijd gehuld in de juiste schoenen. Ondertussen is Carrie's leven erg veranderd. In deze langverwachte hitfilm zijn de vier vriendinnen Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) vier jaar na het einde van de razend populaire serie terug van weggeweest. Terwijl ze de juiste mix tussen carriere, relaties, moederschap en het leven in Manhattan nastreven, hebben ze elk hun eigen levenspad uitgestippeld. Toch zijn ze er zich meer dan ooit van bewust dat echte vriendschap tijdloos is en hunkeren ze alle vier nog altijd naar ladingen designer kleding, pikante bedverhalen, scherpe humor en liters Cosmopolitan!
×
Sex and the City the Movie
Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) heeft lange tijd naar de ware liefde gezocht op elke denkbare verkeerde plek...maar altijd gehuld in de juiste schoenen. Ondertussen is Carrie's leven erg veranderd. In deze langverwachte hitfilm zijn de vier vriendinnen Carrie, Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) en Miranda (Cynthia Nixon) vier jaar na het einde van de razend populaire serie terug van weggeweest. Terwijl ze de juiste mix tussen carriere, relaties, moederschap en het leven in Manhattan nastreven, hebben ze elk hun eigen levenspad uitgestippeld. Toch zijn ze er zich meer dan ooit van bewust dat echte vriendschap tijdloos is en hunkeren ze alle vier nog altijd naar ladingen designer kleding, pikante bedverhalen, scherpe humor en liters Cosmopolitan!
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (8)Sex and the City the Movie
Geschreven door: Anoniem
   07-01-2014
Heerlijke vrouwenfilm om lekker even helemaal lekker in te verdwijnen. Love the characters!!!
Geschreven door: Anoniem
   15-04-2013
Deze film kijkt lekker en ontspannen weg, leuk en gezellig om te kijken met vriendinnen. Ik vind het ook echt een meiden/damesfilm. Ik heb de serie niet gezien, maar na deze film zou ik dat best willen. Gewoon lekker verstand op nul een film kijken. Herkenbare situaties, soms ook overdreven. Maar daarom juist een lekkere film.
Geschreven door: Nicole
   11-06-2012
Een leuk vervolg op de tv-serie Sex and the City. Je hoeft ook niet eerst de serie gezien te hebben voordat je deze film gaat kijken. Wil je wel de serie nog zien, dan zou ik toch aanraden om even te wachten met deze film. Deze film kijkt lekker en ontspannen weg, leuk en gezellig om te kijken met vriendinnen, vind het ook echt een meiden/dames film. Jessica Sarah Parker als Carrie zet een waanzinnige goede rol neer, vooral de 4 hoofdrolspeelsters zijn erg leuk samen! De film is makkelijk te volgen en een leuk en realistisch verhaal (klein min puntje: had er wat meer humor in verwacht). Het verhaal gaat hoe het leven van de 4 vrouwen van Sex en the city er nu uitziet, met alle leuke, gezellige en ongelukkige dingen die bij het leven horen. Al met al een interessante en leuke 1 Euro-topper!! Hoewel dit eigenlijk niet mijn genre is, heb ik me goed geamuseerd, en zeker geen spijt dat ik hem gekeken heb!
Geschreven door: Anoniem
   06-06-2012
Het was een leuke film om even te kijken, maar moet eerlijk zeggen dat ik minder gelachen heb dan ik had verwacht.
Geschreven door: Anoniem
   04-06-2012
Een heerlijke film om even niet na te denken. Ik heb de serie nooit gezien. De korte introductie aan het begin is dan ook snel, maar voldoende. Het verhaal heeft niet echt diepgang. Als dat een pré voor je is, moet je deze film niet kijken. De naïeve houding van de dames in de film geven wel een stereotype beeld weer. De actrices zijn goed aan elkaar gewaagd, wat een goed sfeer overbrengt op de kijker. Van mij krijgt de film een 7
Geschreven door: Carien
   18-04-2012
Luxeproblemen bij luxe dames:)
Geschreven door: Valery
   27-11-2011
Leuke, echte meiden dames film... geweldige aanrader
Geschreven door: de
   29-10-2011
Leuke en lachwekkende film. Heerlijk om naar te kijken met vriendinnen. Een film om eens niet bij na te hoeven denken en weg te kunnen zwijmelen. Heerlijk dus. Zeker een aanrader!
Schrijf zelf een review