Hearts Beat Loud online kijken / downloaden: Frank Fisher, een alleenstaande vader, staat op het punt zijn dochter Sam naar de universiteit te sturen, terwijl hij noodgedwongen zijn decennia oude platenwinkel moet sluiten. In de hoop verbonden te blijven door hun gedeelde liefde voor muziek, spoort Frank Sam aan om van hun wekelijkse "jamsessie? een vader-dochter band te maken Als hun eerste song onverwachts een hit wordt, gaan ze op een muzikale reis van liefde, familie en zelfontdekking. - Hearts Beat Loud
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Hearts Beat Loud
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Hearts Beat Loud

Frank Fisher, een alleenstaande vader, staat op het punt zijn dochter Sam naar de universiteit te sturen, terwijl hij noodgedwongen zijn decennia oude platenwinkel moet sluiten. In de hoop verbonden te blijven door hun gedeelde liefde voor muziek, spoort Frank Sam aan om van hun wekelijkse "jamsessie? een vader-dochter band te maken Als hun eerste song onverwachts een hit wordt, gaan ze op een muzikale reis van liefde, familie en zelfontdekking.
Waardering:
Acteurs: Blythe Danner, Kiersey Clemons, Nick Offerman
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!