29405e2a4c22866a205f557559c7fa4b
Dolfje Weerwolfje: de Familiemusical online kijken / downloaden: Dolfje is een doodgewone jongen, tot er op de nacht voor zijn zevende verjaardag iets heel bijzonders gebeurt. In het volle maanlicht veranderen Dolfjes handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart... Dolfje is een weerwolf! Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt? - Dolfje Weerwolfje: de Familiemusical
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Dolfje Weerwolfje: de Familiemusical
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Dolfje Weerwolfje: de Familiemusical

Dolfje is een doodgewone jongen, tot er op de nacht voor zijn zevende verjaardag iets heel bijzonders gebeurt. In het volle maanlicht veranderen Dolfjes handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart... Dolfje is een weerwolf! Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?
Waardering:
Acteurs: Finn Poncin, Roosmarijn Luyten, Bente van den Brand
Categorie: Kids
Nederlandstalig
Familie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!