The Good Dinosaur Nederlands gesproken (2015) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. The Good Dinosaur draait om de vraag: 'Wat als de meteoor die...
The Good Dinosaur (NL)

The Good Dinosaur (NL)

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2015 Duur: 1 u 30 min

NEDERLANDS GESPROKEN. The Good Dinosaur draait om de vraag: 'Wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen en de reusachtige dinosaurussen nooit waren uitgestorven?' In deze epische tocht door de wereld van de dinosaurussen ontstaat een onverwachte vriendschap tussen apatosaurus Arlo en het mensenkind Spot. Terwijl ze door een ruw en mysterieus landschap reizen, leert Arlo wat er allemaal mogelijk is als hij de confrontatie met zijn angsten durft aan te gaan.

Avontuurlijk Vriendschap Dinosaurussen Prehistorisch Wildernis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Karen
The Good Dinosaur is een klassiek coming of age verhaal. Het verhaal speelt in een alternatieve werkelijkheid waarin dinosauriers niet zijn uitgestorven. In de deze animatiefilm draait het om Arlo een dinosaurus jong dat overal bang voor is. Na de dood van zijn vader beleeft Arlo een avontuur met mensenjong Spot waardoor hij leert te leven met zijn angsten en opgroeit. De animaties zijn prachtig en levensecht, afgezien van de dinosauriers. Het verhaal wat tam maar redelijk vermakelijk.
loading