Crazy Rich Asians online kijken / downloaden: Rachel gaat met haar vriend Nick mee naar Singapore om het huwelijk bij te wonen van zijn beste vriend. Ze is best zenuwachtig omdat ze Nicks familie voor de eerste keer zal ontmoeten. Rachel komt er al snel achter dat Nick een paar belangrijke dingen vergat te vertellen. Hij blijkt niet alleen deel uit te maken van een van de rijkste families van het land, maar is ook een van de meest gewilde vrijgezellen. Al snel wordt duidelijk dat hoewel je met geld geen liefde kunt kopen, het de zaken wel een stuk ingewikkelder maakt. - Crazy Rich Asians
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Crazy Rich Asians
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Crazy Rich Asians

Rachel gaat met haar vriend Nick mee naar Singapore om het huwelijk bij te wonen van zijn beste vriend. Ze is best zenuwachtig omdat ze Nicks familie voor de eerste keer zal ontmoeten. Rachel komt er al snel achter dat Nick een paar belangrijke dingen vergat te vertellen. Hij blijkt niet alleen deel uit te maken van een van de rijkste families van het land, maar is ook een van de meest gewilde vrijgezellen. Al snel wordt duidelijk dat hoewel je met geld geen liefde kunt kopen, het de zaken wel een stuk ingewikkelder maakt.
Waardering:
Acteurs: Michelle Yeoh, Constance Wu, Henry Golding
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!