17326d10d511828f6b34fa6d751739e2
Huisvrouwen Bestaan Niet 2 online kijken / downloaden: Gijsje wordt met haar neus op de feiten gedrukt en probeert alles in balans te krijgen, zoals zakenman van het jaar worden Ún tussendoor ook nog een beetje verplicht te ontspannen. Marjolein wordt opeens wel erg met zichzelf geconfronteerd en beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is. Moeder Loes raakt helemaal in de ban van life coach Bernd en probeert haar dochters ook van zijn idealen te overtuigen, maar hier zitten de dochters totaal niet op te wachten. - Huisvrouwen Bestaan Niet 2
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Huisvrouwen Bestaan Niet 2
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Gijsje wordt met haar neus op de feiten gedrukt en probeert alles in balans te krijgen, zoals zakenman van het jaar worden Ún tussendoor ook nog een beetje verplicht te ontspannen. Marjolein wordt opeens wel erg met zichzelf geconfronteerd en beseft dat ze behoorlijk aan het inkakken is. Moeder Loes raakt helemaal in de ban van life coach Bernd en probeert haar dochters ook van zijn idealen te overtuigen, maar hier zitten de dochters totaal niet op te wachten.
Waardering:
Acteurs: Loes Luca, Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten
Categorie: Komedie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!