Mission: Impossible - Fallout: Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie. Zo valt de buit in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten die erop uit zijn om de beschaving te vernietigen. Nu het lot van de wereld aan een zijden draadje hangt, moeten Ethan en zijn IMF-team noodgedwongen samenwerken met een bikkelharde CIA-agent.
×
Mission: Impossible - Fallout
Tijdens een gevaarlijke missie om gestolen plutonium terug te halen, kiest Ethan Hunt om zijn vrienden te redden boven het voltooien van de missie. Zo valt de buit in handen van een dodelijk netwerk van hoogopgeleide agenten die erop uit zijn om de beschaving te vernietigen. Nu het lot van de wereld aan een zijden draadje hangt, moeten Ethan en zijn IMF-team noodgedwongen samenwerken met een bikkelharde CIA-agent.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (3)Mission: Impossible - Fallout
Geschreven door: Cees
   27-02-2019
Was een aardige film .De eerste was een stuk beter
Geschreven door: Shirley
   09-12-2018
Prachtige Mission Impossible film, die z'n weerga niet kent. Ethan Hunt red dit keer de wereld van de Apostelen en het syndicaat. Prachtige stunts en grappige momenten wisselen elkaar af. Een must see. Van mij krijgt hij 5 sterren
Geschreven door: Henry
   07-12-2018
Geweldig spannend film. iedereen aanraden Fallout te gaan kijk, huren of kopen.
Schrijf zelf een review
loading