Ideal Home online kijken / downloaden: Erasmus en Paul zijn een kibbelend homokoppel met een extravagant leven. Dat staat in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde zoon Dale en diens zoontje Bill. Wanneer de politie Dale oppakt, staat Bill ineens bij zijn grootvader op de stoep. Hoewel Paul niet enthousiast is, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Erasmus en zijn kleinzoon groeien naar elkaar toe, maar hun band drijft een wig tussen zijn relatie met Paul. Dan komt ook Dale op vrije voeten en hij eist zijn zoontje terug... het ideale thuis, wat was dat ook alweer? - Ideal Home
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Ideal Home
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Ideal Home

Erasmus en Paul zijn een kibbelend homokoppel met een extravagant leven. Dat staat in schril contrast met dat van Erasmus' vervreemde zoon Dale en diens zoontje Bill. Wanneer de politie Dale oppakt, staat Bill ineens bij zijn grootvader op de stoep. Hoewel Paul niet enthousiast is, besluiten ze zich toch over Bill te ontfermen. Erasmus en zijn kleinzoon groeien naar elkaar toe, maar hun band drijft een wig tussen zijn relatie met Paul. Dan komt ook Dale op vrije voeten en hij eist zijn zoontje terug... het ideale thuis, wat was dat ook alweer?
Waardering:
Acteurs: Paul Rudd, Steve Coogan, Jesse Luken
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!