55 Steps online kijken / downloaden: Colette Hughes, een advocate in patiŽntenrechten, ontmoet haar nieuwe cliŽnte Eleanor Riese, een patiŽnte in de psychiatrische afdeling van het St. Mary's Hospital. Zij heeft er geen idee van dat naast Eleanor's legale strijd om de behandeling van mentale patiŽnten in ziekenhuizen te verbeteren, zij het tot haar missie zal maken om het leven van de door het werk geobsedeerde Colette te transformeren. - 55 Steps
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

55 Steps

Colette Hughes, een advocate in patiŽntenrechten, ontmoet haar nieuwe cliŽnte Eleanor Riese, een patiŽnte in de psychiatrische afdeling van het St. Mary's Hospital. Zij heeft er geen idee van dat naast Eleanor's legale strijd om de behandeling van mentale patiŽnten in ziekenhuizen te verbeteren, zij het tot haar missie zal maken om het leven van de door het werk geobsedeerde Colette te transformeren.
Waardering:
Acteurs: Hilary Swank, Helena Bonham Carter, Jeffrey Tambor
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!