Rabbit Hole (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nicole Kidman en Aaron Eckhart spelen de sterren van de hemel in een schitterende, hoopvolle film over een tragisch...
Rabbit Hole

Rabbit Hole

Drama Arthouse
Taal:Engels Jaar:2010 Duur:1 u 27 min

Nicole Kidman en Aaron Eckhart spelen de sterren van de hemel in een schitterende, hoopvolle film over een tragisch verlies. Een ijzersterk script, topacteurs en de meesterlijke regie van John Cameron Mitchell maken van Rabbit Hole een film die je niet snel meer loslaat. Nicole Kidman kreeg een welverdiende Oscarnominatie. Becca en Howie proberen elk opnieuw inhoud aan hun leven te geven, zoekend naar de schoonheid en het plezier dat ze zo goed kennen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Helma
Deze film laat zien hoe de dood van een kind de ouders uit elkaar laat drijven omdat de verwerking ervan voor een ieder verschillend. Ondanks de moeilijkheden laat de film zien dat het verdriet Nicole en haar man dichter bij elkaar brengt.
Een aanrader!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Ondanks alle gewenste ingrediënten, blijft het een voorspelbaar drama. Niet Nicole Kidman's best gespeelde filmrol. Er is voor een oppervlakkigheid in de dialogen gekozen maar dit niet te weinig uitgediept, helaas. Blijft de moeite om te kijken maar geen topper!
Joanne
Schrijnend verhaal, bijzonder weergegeven. Acteurs weten goed te laten zien wat pijn doet als die bijna te groot is om in de ogen te kijken en hoe verschillend je daarop kunt reageren. Op zeker moment is er een keerpunt en komt er weer hoop. Mooie film!
Rich
Een akelig goede film over een moeilijk onderwerp.
Het gevoel van: "als mij dat maar nooit overkomt".
Het mooie vind ik dat ondanks alles de liefde overwint.
Zeker in deze tijd waarin mensen snel scheiden, vind ik dit een voorbeeld van hoe het ook kan.
De film neemt je mee in dit trieste verhaal en laat je niet meer los.
Sylvie
Beklijvend. Dat is in 1 woord samengevat hoe ik de film heb ervaren. Het tragisch verlies van een kind en hoe je als koppel dit ooit kan doorkomen, is prachtig vertolkt. Dat Nicole Kidman dergelijke rollen aankan heeft ze al meer dan eens bewezen, van Aaron Eckhart stond is verrast maar ook hij speelde de rol van getormenteerde papa prachtig en doorleefd. Deze film zal héél lang blijven "plakken"...
Anoniem
Deze film gaat over het verlies van een kind.
Bij het begin is dit niet duidelijk, maar langzaamaan
kom je erachter. Je ziet hoe 2 mensen dit op hun eigen manier proberen te verwerken. Heel treffend gebracht en zeer realistisch vertolkt.
Anoniem
Het begin vond ik wat moeizaam. Hij kwam nogal langzaam op gang. Het leek allemaal te "normaal". Totdat duidelijk werd dat het om een familie drama gaat van 2 mensen die hun kind hebben verloren. Het verloop daarna is prachtig in scene gezet, mooie verhaallijn. Hier en daar is het ook gewoon komisch en Nicole Kidman speelt haar rol goed. Levensecht drama dat heel herkenbaar is.
Anoniem
Deze film is zo herkenbaar voor mensen die met verlies van een kind te maken hebben gehad. Vooral de wissel die op een relatie wordt gelegd en hoe het onuitsprekelijke verlies koppels uit elkaar kan drijven is hartverscheurend om te zien.
Carien
Een film over het rouwproces na het verlies van een kind. Goed gespeeld, levensecht. Uiteraard dramatisch thema waar geen ouder aan moet denken of misschien naar moet kijken... tenzij je begrip wil voelen voor mensen die dit meemaken...
loading