The Last Duel (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Last Duel speelt zich af in het wrede 14e eeuwse Frankrijk en is een aangrijpend verhaal over verraad en wraak....
The Last Duel

The Last Duel

Historisch Drama Actie
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 2 u 26 min

The Last Duel speelt zich af in het wrede 14e eeuwse Frankrijk en is een aangrijpend verhaal over verraad en wraak. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en ontrafelt de oude speculaties over het duel tussen Jean de Carrouges en Jacques Le Gris; twee vrienden die elkaars grootste rivalen werden. Als Carrouges' vrouw, Marguerite, wreed wordt aangevallen door Le Gris, weigert zij hierover te zwijgen. Le Gris ontkent de misdaad, maar Marguerite beschuldigt hem openlijk; een daad van moed en opstandigheid die haar leven mogelijk in gevaar brengt. De daaropvolgende strijd, een slopend duel op leven en dood, legt het lot van de drie in Gods handen.

Duel gevechten Intense scènes Dramatische toon Historisch drama Kostuumontwerp Middeleeuwen Frankrijk

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - The Making of The Last Duel
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van The Last Duel.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Alexandra
Meeslepend tot het laatste moment. Brilliante Matt Damon. Plot intelligent en goed doordacht.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Geert
Topcast die zeer intensief acteert. Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van de 3 hoofdkarakters. Toch lijkt de waarheid er voor weinigen toe te doen. Het verhaal sleept je mee in de gevoelens die de 3 hebben en de waarden die ze in hun leven belangrijk vonden. Die periode was alvast voor de vrouw geen gezegende tijd en respect was vaak ver te zoeken, toch neemt haar man het voor haar op en beslist om God te laten oordelen door het uitvoeren van een duel. De uitkomst van het duel zou beslissen over de waarheid en de leugen. Men had dus nog veel te leren over gerechtigheid.
loading