Het Huis Anubis: De Graal der Eeuwige Vriendschap: In deze eerste theatershow van Het Huis Anubis zijn Nienke, Fabian, Amber, Patricia, Mick, Joyce, Noa en Jeroen druk bezig met de voorbereidingen van de schoolmusical. Tussen de verzamelde kisten vinden ze een oude Inca-schat: De Graal van de Eeuwige Vriendschap. Per ongeluk bevrijdt Noa de Geest die in deze Graal huist en dan gaat het mis en gebeuren er allerlei griezelige dingen. Enkel door de raadsels op te lossen en gevaarlijke opdrachten te vervullen, kan de mysterieuze vloek ongedaan worden gemaakt.
×
Het Huis Anubis: De Graal der Eeuwige Vriendschap
In deze eerste theatershow van Het Huis Anubis zijn Nienke, Fabian, Amber, Patricia, Mick, Joyce, Noa en Jeroen druk bezig met de voorbereidingen van de schoolmusical. Tussen de verzamelde kisten vinden ze een oude Inca-schat: De Graal van de Eeuwige Vriendschap. Per ongeluk bevrijdt Noa de Geest die in deze Graal huist en dan gaat het mis en gebeuren er allerlei griezelige dingen. Enkel door de raadsels op te lossen en gevaarlijke opdrachten te vervullen, kan de mysterieuze vloek ongedaan worden gemaakt.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)Het Huis Anubis: De Graal der Eeuwige Vriendschap
Geschreven door: Jacky
   30-08-2015
ik heb hem een paar keer gezien en vond hem erg goed zit spanning en veel liedjes in verwerkt en leert de kinderen een goede les vriendschap moet je in eren houden
Schrijf zelf een review
loading