Het Huis Anubis: De Graal der Eeuwige Vriendschap (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze eerste theatershow van Het Huis Anubis zijn Nienke, Fabian, Amber,...
Het Huis Anubis: De Graal der Eeuwige Vriendschap

Het Huis Anubis: De Graal der Eeuwige Vriendschap

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 1 u 11 min

In deze eerste theatershow van Het Huis Anubis zijn Nienke, Fabian, Amber, Patricia, Mick, Joyce, Noa en Jeroen druk bezig met de voorbereidingen van de schoolmusical. Tussen de verzamelde kisten vinden ze een oude Inca-schat: De Graal van de Eeuwige Vriendschap. Per ongeluk bevrijdt Noa de Geest die in deze Graal huist en dan gaat het mis en gebeuren er allerlei griezelige dingen. Enkel door de raadsels op te lossen en gevaarlijke opdrachten te vervullen, kan de mysterieuze vloek ongedaan worden gemaakt.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Jacky
ik heb hem een paar keer gezien en vond hem erg goed zit spanning en veel liedjes in verwerkt en leert de kinderen een goede les vriendschap moet je in eren houden

Deze film komt ook voor in:

loading