K3 en het Toverhart (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een registratie van de voorstellingen van de show K3 en het Toverhart. De meiden van K3 vinden op het podium...
K3 en het Toverhart

K3 en het Toverhart

Kids Familie
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 16 min

Een registratie van de voorstellingen van de show K3 en het Toverhart. De meiden van K3 vinden op het podium een doos. In deze doos zit Bolliebol, een echte toverbol. Hij kan wensen in vervulling laten gaan. Karen, Kristel en Kathleen mogen alledrie drie dingen wensen. Bolliebol vertelt dat hij heel ongelukkig dat hij geen vriendinnetje heeft en smeekt Kristel om voor hem een vriendin te wensen. Maar Kristel wenst per ongeluk iets heel anders. Zal Bolliebol ooit nog een vriendinnetje krijgen?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Mango
Voor een film uit 2008 was de film kwaliteit verrassend goed. Het scherm waar BollieBol en het cadeau enzo op waren te zien was lastig naar te kijken vanwegen de kwaliteit. De voorstelling was vrij kort en het verhaal van BollieBol was ook echt super kort. Het is wel fijn om mijn jeugd opnieuw te kunnen beleven.

Reviews

Anoniem
K3 komt weer top aan bod in deze prachtige film. Prachtige songs waarbij iedereen weer gek wordt van K3. K3 in de oude delegatie wat zeker niets te kort doet aan deze film! Prachtige liedjes en danspasjes komen ruimschoots aan bod waarin ook de liefde een belangrijk onderdeel is.
loading