In Her Skin (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Rachel Barber (Kate Bell) is een 15-jarige tiener, die alles schijnt te hebben. Ze is een mooi, een getalenteerde...
In Her Skin

In Her Skin

Thriller Drama
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 43 min

Rachel Barber (Kate Bell) is een 15-jarige tiener, die alles schijnt te hebben. Ze is een mooi, een getalenteerde danseres, heeft een vriendje en heeft een sterke band met haar ouders. De 20-jarige Caroline Reid (Ruth Bradley) was vroeger Rachel's babysitter. Bij haar gaat alles mis, ze heeft een slechte huid en heel veel stress. Ook haar band met haar ouders is niet goed. Caroline haat zichzelf en wenst dat ze de levensstijl van Rachel had. Wanhopig wil ze een nieuw persoon worden en bedenkt een gedetailleerd plan dat het leven van Rachel zal nemen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In Her Skin aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Eloy
Heel Heftig! Veel Drama. In dit waargebeurde verhaal zie je waartoe psychisch instabiele mensen in staat zijn. Ze was totaal de grip op de werkelijkheid kwijt. Vreselijke ziekte! Zo zie je maar hoe belangrijk aandacht, liefde en vertrouwen is. Als zij (de dader) dat had gekregen zou het niet uit de hand lopen. Het enige wat zo'n 'kind' wil is eigenlijk gewoon wat positieve aandacht! Erg naar om te zien hoe de familie 'Barber' hun onschuldige dochter verliest. Het is een 'goede' ode aan de nabestaanden. Respect!

Reviews

Anoniem
Aangrijpend verhaal en zeer goed geacteerd door Ruth Bradley, het "gestoorde buurmeisje". Petje af! Ik voelde zelf niet echt een band met het slachtoffer, Rachel Barber. Wellicht hadden ze meer van haar kunnen laten zien in de film. Daarnaast vond ik de ouders van Rachel niet goed acteren, met name de vader niet. Ze hadden veel meer verdriet moeten tonen en hysterischer moeten reageren, dan pas had het mij echt geraakt. Al met al geef ik wel een ruime voldoende, zeker na de geweldige acteerprestatie van Ruth Bradley.
Anoniem
Mooie en aangrijpende film, goed geacteerd ook. Je voelt de pijn van zowel de slachtoffers (nabestaanden) als van de dader waardoor het gemakkelijk wordt om je in te leven in de personages.
Anoniem
Bizar dat dit verhaal waargebeurd is. De moordenaar is een buurmeisje dat gewoon in je straat woont, maar zo intens ongelukkig is en niemand die daar oog voor heeft. Ze denkt dat het leven zo veel mooier kan zijn als ze iemand anders zou zijn. Wel is van het begin al vrij duidelijk hoe het zal aflopen en hierdoor viel de film voor mij tegen. Het is meer drama dan spanning.
Lotte
Ik dacht in eerste instantie dat het een soort "single white female" achtige film zou zijn, maar dat is het niet.
Deze film is onwijs goed geacteerd, de cast speelt zo overtuigend. Bepaalde scenes waren echt heel aangrijpend om te zien, en 1 zelfs best wel vies. De film leek bij mij juist korter te duren dan staat aangegeven. Op het eind ging het ook ineens best wel snel. Een waar gebeurd verhaal, brrrr.
Zeer aantrekkelijk verder om te gaan kijken, moet je toch wel stiekem gezien hebben haha!
Margo
Goed en overtuigend gespeeld. Vooral het begin bouwt een bepaalde spanning op. Je bent meteen geboeid. Je voelt de wanhoop en afschuw over zichzelf van de dader. De film kijkt goed weg. Heb me geen moment verveeld.
minka
Heftige film, maar wel mooi. Zeker de moeite waard. Samen met mijn dochter gekeken, echte drama.
Anoniem
Bizar verhaal en erg verfilmd. Goede hoofdrolspelers! Een serieuze film en zeker het kijken waard.
Sander
Een zeer goede verfilming van een waar gebeurd, zeer triest verhaal. Je wordt echt meegetrokken de film in en hij blijft je boeien en zet je aan het denken.
Vond hem van het begin tot het einde zeer spannend en kan hem aanraden om hem ook te gaan kijken. De acteerprestaties van "Caroline" waren subliem en zeer overtuigend. Een aanrader om te huren.
Louis
In een paar woorden, indrukwekkend! Dit raakt je. Zeer mooi en ingetogen geacteerd.
Anoniem
Zeer aangrijpend drama, indrukwekkend mooi gefilmd, bijpassende soundtracks, fantastisch geacteerd, enigszins voorspelbaar, gruwelijke scène in midden van de film, waargebeurd maakt alles nog heftiger, geen film om alleen te kijken.
Anoniem
Op het puntje van mijn stoel gezeten! Wat een spanning. Goed verhaal en een goede lijn in het verhaal. Het acteerwerk is zeer sterk. Het is ook een aangrijpend verhaal zeker als de filmmakers vooraf vermelden dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Je kunt je haast niet voorstellen hoe de hoofdpersoon tot deze dingen in staat is. Een echte aanrader!
Anoniem
Aangrijpende film. Goed gespeeld. Prima filmmuziek. Traantjes zijn uiteindelijk niet tegen te houden.
Riksta
Fantastische film. Deze moet je echt zien. Alles klopt aan deze film. De spanning bouwt op en weer af na de ontlading. Het feit dat het verhaal gebaseerd is op ware gebeurtenissen versterkt de meeslependheid van de film.
Anoniem
Wat een indrukwekkende film, ongelooflijk. Het acteerwerk is ook steengoed. Indrukwekkend, aangrijpend, een verhaal wat je raakt...
Anoniem
Wauw wat een heftige en goede film zeg. Ruth Bradley zet zich goed neer, wat een actrice zeg. De film is spannend en heeft een goed verhaal. En dat het waargebeurt is maakt het allemaal wel heel intens. De film klopt in alles van begin tot eind. De juiste sfeer, de goeie muziek. Ik heb me wel mee laten slepen met het verhaal, en tranen gelaten op het einde. KIJKEN!
Ron
Als je bedenkt dat dit gebaseerd is op ware feiten maakt dat inderdaad nog meer indruk. Goed acteerwerk, sterk verhaal.
Anoniem
Zeer mooie, spannende, aangrijpende film. Zeker een aanrader.
Anoniem
Een bijzonder mooie film. Vooral het eerste half uur is zenuwslopend omdat je geen idee hebt wat er is gebeurd. Het eind is emotioneel, zeker omdat het gebaseerd is op een waar gebeurd verhaal. De film zet je aan het denken. Je word niet vrolijk van het idee dat er zulke zieke en labiele mensen vrij rondlopen en wat ze aan kunnen richten. Aanrader deze film.
loading