Red Sparrow (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de Russische...
Red Sparrow

Red Sparrow

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 14 min

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova opgeleid tot een 'sparrow', een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar zelfbewustzijn te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma.

Bekend acteren Spionage Sombere sfeer Moderne tijd Moskou

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - Making-of
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Red Sparrow.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Karen
Red Sparrow is een interessante spionage thriller. Jennifer Lawrence die Dominika een voormalig danseres speelt,wordt door haar oom gedwongen naar de Red Sparrow school te gaan. Knappe jongens en meisjes worden er opgeleid om met seks en manipulatie inlichtingen in te winnen voor moeder Rusland. Dominika probeert zichzelf te blijven. Uiteindelijk slaagt ze er in op enigszins verrassende maar toch logische wijze van een werktuig een zelfstandige speler te worden in een keiharde wereld. Geen topfilm, maar wel een onderhoudende. Ik geef de film een 7,5.

Deze film komt ook voor in:

loading