Thoroughbreds online kijken / downloaden: Jeugdvriendinnen Lily en Amanda komen weer in contact na elkaar jaren niet gezien te hebben. Lily is opgegroeid tot een verfijnde, rijke jongedame die op een chique kostschool zit. Amanda is door de jaren heen opgegroeid als een buitenbeetje met een flinke attitude. Ze komen weer nader tot elkaar wanneer zij plannen smeden voor Lily's vreselijke stiefvader. Ze halen het slechtste in elkaar naar boven en hun gezamenlijke ambitie zorgt ervoor dat ze het leven naar eigen hand zetten met alle gevolgen van dien. - Thoroughbreds
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Thoroughbreds
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Thoroughbreds

Jeugdvriendinnen Lily en Amanda komen weer in contact na elkaar jaren niet gezien te hebben. Lily is opgegroeid tot een verfijnde, rijke jongedame die op een chique kostschool zit. Amanda is door de jaren heen opgegroeid als een buitenbeetje met een flinke attitude. Ze komen weer nader tot elkaar wanneer zij plannen smeden voor Lily's vreselijke stiefvader. Ze halen het slechtste in elkaar naar boven en hun gezamenlijke ambitie zorgt ervoor dat ze het leven naar eigen hand zetten met alle gevolgen van dien.
Waardering:
Acteurs: Anton Yelchin, Olivia Cooke, Anya Taylor-Joy
Categorie: Drama
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!