Ready Player One online kijken / downloaden: 2045: De wereld is in chaos en de ondergang nabij. De mensen zoeken hun redding in de OASIS, een duur virtueel universum, gecreŽerd door de briljante en excentrieke James Halliday. Wanneer Halliday sterft, schenkt hij zijn enorme fortuin aan de eerste persoon die het digitale paasei weet te vinden dat hij ergens in de OASIS heeft verstopt. Hierdoor begint een wereldwijde strijd. Wanneer de jonge Wade Watts besluit aan de wedstrijd deel te nemen, komt hij terecht in een fantasiewereld vol mysterie, ontdekking en gevaar. - Ready Player One
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Ready Player One
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Ready Player One

2045: De wereld is in chaos en de ondergang nabij. De mensen zoeken hun redding in de OASIS, een duur virtueel universum, gecreŽerd door de briljante en excentrieke James Halliday. Wanneer Halliday sterft, schenkt hij zijn enorme fortuin aan de eerste persoon die het digitale paasei weet te vinden dat hij ergens in de OASIS heeft verstopt. Hierdoor begint een wereldwijde strijd. Wanneer de jonge Wade Watts besluit aan de wedstrijd deel te nemen, komt hij terecht in een fantasiewereld vol mysterie, ontdekking en gevaar.
Waardering:
Acteurs: Ben Mendelsohn, Tye Sheridan, Olivia Cooke
Categorie: Actie
Science Fiction
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!