Ready Player One (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 2045: De wereld is in chaos en de ondergang nabij. De mensen zoeken hun redding in de OASIS, een duur virtueel...
Ready Player One

Ready Player One

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 14 min

2045: De wereld is in chaos en de ondergang nabij. De mensen zoeken hun redding in de OASIS, een duur virtueel universum, gecreëerd door de briljante en excentrieke James Halliday. Wanneer Halliday sterft, schenkt hij zijn enorme fortuin aan de eerste persoon die het digitale paasei weet te vinden dat hij ergens in de OASIS heeft verstopt. Hierdoor begint een wereldwijde strijd. Wanneer de jonge Wade Watts besluit aan de wedstrijd deel te nemen, komt hij terecht in een fantasiewereld vol mysterie, ontdekking en gevaar.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ready Player One aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Al even geleden dat we iets van de hand van de meester Spielberg kregen, maar het is weer een juweelje. Id toekomst leven de mensen voor 90% via hun avatars in een wereld waar alles mogelijk is. Een spel in het spel zorgt dat iedereen jaagt en natuurlijk duiken er dan ook duistere figuren op. Zeer zeer knap gemaakt, feilloze effecten, spanning, leuke knipogen naar andere Spielberg films en een mega gave soundtrack, back to the 80's. Moraal alsnog: enjoy the game, but live your life in the real world. Vrij onbekende cast maar Spielberg weet het nr hoger niveau te brengen. Dit is een must see!!
loading