Rango online kijken / downloaden: NEDERLANDS ONDERTITELD. In een woestijnstadje in Arizona volgen we de hagedis Rango. Het huisdiertje voelt zich alsof hij in een crisis zit. Daarnaast is hij ervan overtuigd dat hij een cowboy is. Hij besluit op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis. Deze diertjes zorgen ervoor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland. - Rango
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Rango

NEDERLANDS ONDERTITELD. In een woestijnstadje in Arizona volgen we de hagedis Rango. Het huisdiertje voelt zich alsof hij in een crisis zit. Daarnaast is hij ervan overtuigd dat hij een cowboy is. Hij besluit op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis. Deze diertjes zorgen ervoor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland.
Waardering:
Categorie: Animatie
Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!