Daphne & Velma online kijken / downloaden: Futuristische robots, gekke gadgets en de slimste studenten van morgen zijn allemaal te vinden in Ridge Valley High. Het is de thuisbasis van twee nieuwe studenten: de slimme en capabele Daphne Blake en haar beste online vriendin, de technisch onderlegde hipster Velma Dinkley. Maar niet alles is zo onschuldig als het op de campus lijkt, omdat de beste studenten op mysterieuze wijze beginnen te verdwijnen. De ooit vrolijke en energieke kinderen komen lusteloos terug en zijn een schim van wat ze ooit waren. - Daphne & Velma
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Daphne & Velma
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Daphne & Velma

Futuristische robots, gekke gadgets en de slimste studenten van morgen zijn allemaal te vinden in Ridge Valley High. Het is de thuisbasis van twee nieuwe studenten: de slimme en capabele Daphne Blake en haar beste online vriendin, de technisch onderlegde hipster Velma Dinkley. Maar niet alles is zo onschuldig als het op de campus lijkt, omdat de beste studenten op mysterieuze wijze beginnen te verdwijnen. De ooit vrolijke en energieke kinderen komen lusteloos terug en zijn een schim van wat ze ooit waren.
Waardering:
Acteurs: Vanessa Marano, Sarah Jeffery, Sarah Gilman
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!