I Am Number Four (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Drie personen zijn vermoord. Wie is de vierde? Van regisseur D.J. Caruso (Disturbia) en producent Michael Bay...
I Am Number Four

I Am Number Four

Thriller Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 45 min

Drie personen zijn vermoord. Wie is de vierde? Van regisseur D.J. Caruso (Disturbia) en producent Michael Bay (Transformers) komt deze spannende thriller boordevol actie. John Smith (Alex Pettyfer) is een uitzonderlijke tiener die zijn ware identiteit verbergt om te ontsnappen aan een dodelijke vijand die gestuurd is om hem te vernietigen. John woont samen met zijn beschermer (Timothy Olyphant) in een klein plaatsje in Ohio dat nu zi jn thuis is. Hier krijgt hij te maken met onverwachte gebeurtenissen die zijn leven veranderen: zijn eerste liefde (Dianna Agron, TV-serie Glee), indrukwekkende nieuwe krachten en een geheime connectie met de anderen die zi jn ongelofelijke lot delen. I Am Number Four is een explosieve, spannende actiefilm die zijn weerga niet kent! Compleet met verwijderde scènes en meer.

Avontuur Spanning Buitenaards Speciale effecten Middelbare school

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Anoniem
Dit is echt mijn type film. Ik was eerst heel erg aan het twijfelen om deze film te kijken aangezien de reviews op internet niet erg positief waren maar ik heb totaal geen spijt dat ik deze film gezien heb. Ik hoop zeker op een vervolg. En niet iedereen kan dit soort films waarderen maar zoals een van de ander review schrijvers ook al schreef: Als Twilight in je lijstje staat zul je vast over deze film ook erg te spreken zijn!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Lori
Leuker dan ik had verwacht!
Peter
Leuke SF film. vanaf het begin zit de film vol actie en blijft spannend tot aan het eind.
Ik kende de acteurs niet, maar men acteert goed.
Astrid
Leuk verhaal, maar je moet wel van SF houden. Weet niet of ik echt naar het vervolg uit zal kijken, maar dat is een kwestie van smaak.
Anoniem
Erg leuke film, al vanaf het begin zit de snelheid erin. Ben benieuwd naar het volgende deel. Laten we hopen dat het niet een stuk minder wordt dan deze. Vaak schuilt daar het gevaar. Op naar de volgende.
Anoniem
Heerlijke SF film. Lekker tempo en leuke verhaallijn. Nu maar hopen dat het vervolg even goed wordt.
Frank
Erg leuke film! In eerste instantie dacht ik dat het de zoveelste "heroes" film zou zijn maar dat was niet het geval. Goede combinatie tussen verhaallijn en actie maakt het een top film. Wel jammer dat de film duidelijk om een tweede en waarschijnlijk een derde deel vraagt. Dit uit zich door een abrupt einde waarbij het verhaal eigenlijk allemaal net begint. Beetje onbevredigd gevoel aan het einde dus maar tegelijkertijd ook weer een hunkering voor het volgende deel!
Eline
Super interessante film! Echt van genoten. Het einde was wel jammer.. Ik had gedacht dat er nog meer zou komen, maar de film kwam wel erg abrupt tot het einde. Zeker een aanrader!
Anoniem
Wel een grappige film. Een teenage syfy-movie.
Het acteerwerk is wel oké, de special effects zijn goed en het verhaal is matig.
De Beagle is wel echt een schatje en geeft een grappige aanvulling aan het verhaal.
Het gaat over een jongen van een andere planeet die op aarde zijn toevlucht zoekt. Eén voor één worden zijn voorgangers omgebracht, tot hijzelf aan de beurt is, hij is Number Four. De strijd kan beginnen.
Anoniem
Film was best goed. Ik ben niet een echte syfy fan maar wel spannend.
Giuseppe
Ik had nog niks gelezen over deze film dus had er ook geen verwachting van. Ik vond het een verrassende film , relaxed, spannend en kijkt lekker weg. Op zich ben ik niet echt een SF fan maar dit was wel oke. Ik vond de acteurs best goed. Ben ook benieuwd naar een vervolg. Wat mijn dochter en ik vreemd vinden is dat ik (ik ben z'n naam kwijt) iemand op de filmcover mis. De knul (de gepeste) die John Smith ging helpen en waarvan bleek dat zijn vader ook belangrijk werk voor hun had gedaan.Ik vond het een boeiende film!
jeff
Ondanks dat wij niet echte kijkers zijn van sience fiction vonden we het toch een redelijke film. Af en toe een erg chaotische beeldvorming waardoor het net af en toe erg snel en onduidelijk werd. We hebben genoten en doch wel een aan te raden film.
Anoniem
Het type film (Science Fiction) waar je van moet houden. En als je dat doet, dan is dit zeker een aanrader. Ik ben ook erg benieuwd naar het vervolg. De special effects waren goed. Het was allemaal wel wat voorspelbaar, maar dat terzijde.
Marcel
We hadden nog niet van deze film gehoord en hebben hem toch maar een keer gehuurd. Erg leuke film met veel fantasie.
kabouter
Geen hele goede film, maar zeker niet slecht. Het verhaal is vrij simpel van opzet, maar daarom zeker niet slecht: intergalactische vluchteling die wordt achterna gezeten door andere Aliens. Nadat 3 andere vluchtelingen zijn vermoord door deze aliens is het nu de beurt aan nr. 4, maar deze vecht terug. De actie-scenes zijn mooi opgezet en de computeranimaties zijn, op een enkele uitzondering na, erg mooi en vloeiend gedaan. De personages die de acteurs neerzetten hebben niet zo veel diepgang, maar ze vervallen ook weer niet in 'one-line' stereotypen die je vaak in andere films ziet. Dit is een knappe prestatie van zowel de acteurs, de schrijvers en de regisseur. Over het geheel zijn de acteerprestaties gewoon goed te noemen. Als je geen special effects zoals in Star Wars of geen complex verhaal zoals in Bladerunner wilt, dan is deze film een aanrader.
Maurice
Erg goede film, niet zo als de standaard thrillers. Buitenaards tintje is wel aanwezig, maar niet ongeloofwaardig in het verhaal verwerkt. Het verhaal vond ik ook erg stoer. Een leuke draai kreeg het verhaal door de bewaker die mij eerst op het verkeerde been had gezet. Aanrader!
Anoniem
Een zeer boeiend verhaal, waar je zeker helemaal inzit als je de tijd neemt om te kijken. Vooral het stukje waar de de auto afremt. Gewoon kijken zal ik zeggen, zeer de moeite waard.
Anoniem
Goede film, hoop ook dat er een vervolg komt. Ik heb de gehele film boeiend uitgekeken, dus geen suffe stukjes.
Roland
Aardige film. Soms net over het randje om ongeloofwardig te worden, maar hij blijft in ieder geval net voldoende boeien om hem af te kijken.
jessica
Geweldige film! De spanning wordt goed opgebouwd gedurende de hele tijdslijn van de film. Ja, echt goed!
remy
Erg goede film, goede cast.
Signella
Erg leuke film, de Veronica heeft een negatief stukje over geschreven maar ik vond het niet waar. Het is een spannende film, hopelijk komt er een vervolg. Ook een leuke acteur.
peter
Verrassend goed, voor de SF-liefhebber een aanrader
Danny
Onderhoudend maar niet bijzonder origineel. Wel goede special effects.
Anoniem
Interessant, spectaculair en waarschijnlijk ook nog een vervolg! Ik ben benieuwd! Heerlijk zulke fantasieën! Who knows if they are realy between us!
Anoniem
Leuke film! Ik hoop dat er een vervolg komt.
da
Romantiek op een highschool en geterroriseerd worden door aliens, wel spannend. Als je 15 bent vind je dit een super film.
Sikke
Leuke film, alleen vond ik de actie wat minimaal. En het verhaal voelt een beetje als 'been there, done that'.
Anoniem
Leuke film. Spannend met af en toe humor. Meer een film voor jongeren. Maar het was niet vervelend.
Geert
Deze film krijgt van mij een 10. Hopelijk komt er ook een vervolg van deze film...
Anoniem
Leuke film. Origineel verhaal en goede special effects. Romantiek was idd wat te veel van het goede, maar er valt mee te leven.
Anoniem
Deze film heeft een goed verhaal en goede special effects. Ik had de roman al gelezen en in tegenstelling tot sommige andere verfilmingen van boeken, bleef men heel dicht bij het oorspronkelijke verhaal. Het acteerwerk was ook van het betere. Als je zin hebt in een avondje ontspanning en actie, zit je bij deze film zeker goed. Deze film is mijn score zeker waard.
Anoniem
Wanneer je een Science Fiction/actie liefhebber bent, zit je bij deze film aan het goede adres. Een goed opgezette film met erg mooie special effects. Het verhaal van de film vond ik wat rommelig en niet erg duidelijk. Ook hadden de liefdes scenes tussendoor iets korter gekund. Beoordeeld met een 8 en zeker het kijken waard.
Anoniem
Vermakelijke Science Fiction: Er is een poging gedaan om de setup van het verhaal gedurende de film mee te geven. Toch blijf je achter met het gevoel dat de film in de laatste scene pas echt begonnen is. De romance wist me niet te grijpen, de ondersteunende karakters spraken meer. De actie scenes zijn echter heel vermakelijk en ik vond het acteerwerk zeer redelijk.
Kim
Goede film! Leuke acteurs en makkelijk te volgen. Mooie acties erin! Echte aanrader
Anoniem
Een leuke film om naar te kijken, zeker voorspelbaar maar er zitten wel goede special effects in. Het acteerwerk is ook wel goed.. Al met al een film die waard is om te bekijken...
Ilana
Hele mooie en super-spannende film. Als je van SF houdt, spanning en actie, dan is dit een aanrader: gewoon zien!
Guus
Als je de trailer hebt gezien is het verhaal al duidelijk. De special-effects en de actie zijn goed. Een film die niet verveelt en een leuke climax heeft. De romantische stukjes zijn ietwat stroperig en gelukkig niet te lang. Al met al een aanrader voor liefhebbers van realistische SF. Een goed begin van een sequel???????
Stijn
Een afwisseling van spannende scenes met saaie intervallen. Er werd geprobeerd een romantische SF-thriller te maken, maar het liefdesverhaal remt de hele film af en maakt het wat te melig.
Sarah
Goede film, aanrader!
Anoniem
Leuke film, net Transformers alleen geen robots maar aliens.
bart
Weinig actie, maar valt best mee.
Anoniem
Geweldige film! Als je Twilight boven aan je lijst hebt staan, dan moet je zeker ook deze film even kijken.
loading