8ce5d989374d216a867cdc8871484b43
True Grit online kijken / downloaden: True Grit is een film, gebaseerd op een boek van Charles Portis uit 1968 en een remake van de bekende western met John Wayne (1969), geregisseerd door de Coen Brothers. De veertienjarige Mattie Ross is getuige van de wrede moord op haar vader. Ze wil wraak nemen op zijn moordenaar Tom Chaney en roept de hulp in van de schietgrage, dronken U.S. Marshall Rooster Cogburn. Ondanks zijn bezwaren zetten ze samen de jacht in op Chaney. Ze wil hem in de val lokken op grondgebied van de Indianen, voordat ranger LaBoeuf hem oppakt en meeneemt naar Texas voor een andere moord. - True Grit
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

True Grit

True Grit is een film, gebaseerd op een boek van Charles Portis uit 1968 en een remake van de bekende western met John Wayne (1969), geregisseerd door de Coen Brothers. De veertienjarige Mattie Ross is getuige van de wrede moord op haar vader. Ze wil wraak nemen op zijn moordenaar Tom Chaney en roept de hulp in van de schietgrage, dronken U.S. Marshall Rooster Cogburn. Ondanks zijn bezwaren zetten ze samen de jacht in op Chaney. Ze wil hem in de val lokken op grondgebied van de Indianen, voordat ranger LaBoeuf hem oppakt en meeneemt naar Texas voor een andere moord.
Waardering:
Acteurs: Matt Damon, Jeff Bridges, Hailee Steinfeld
Categorie: Actie
Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!