Downsizing: In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. In de hoop op een beter leven besluiten de alledaagse Paul Safranek en zijn vrouw Audrey hun gestreste bestaan in Omaha achter zich te laten om zich klein en fijn te vestigen in een nieuwe miniatuurgemeenschap - een beslissing die tot levensveranderende avonturen leidt.
×
Downsizing
In Downsizing ontdekken Noorse wetenschappers hoe ze als oplossing voor overbevolking mensen kunnen laten krimpen tot een lengte van bijna 13 centimeter. In de hoop op een beter leven besluiten de alledaagse Paul Safranek en zijn vrouw Audrey hun gestreste bestaan in Omaha achter zich te laten om zich klein en fijn te vestigen in een nieuwe miniatuurgemeenschap - een beslissing die tot levensveranderende avonturen leidt.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Downsizing
Geschreven door: Wim
   22-08-2018
Leek ons een erg leuke film, maar bleek een ontzettende tegenvaller.
Geschreven door: Minke
   16-06-2018
Begint gaaf maar wordt steeds slechter richting einde.... Vaag en slecht einde!
Geschreven door: Driekus
   03-06-2018
Mooie film !
Geschreven door: Geert
   31-05-2018
De oplossing voor overbevolking en milieu problematiek: mensen verkleinen tot een goeie 15cm en zo de ecologische voetafdruk tegengaan. Een Noors bedrijf slaagt in dit experiment. Paul en zijn vrouw worden overtuigd om de uitdaging aan te gaan. Maar alles blijkt anders te lopen dan verwacht. De film staat in categorie comedy en zo lijkt het ook door de trailer, maar zo is de rest van de film niet. Het verhaal is ook beetje tegenvallend, het concept nochtans veelbelovend maar enkel Waltz zorgt voor een leuk lichtpunt. Ook is de film ineens gedaan en thats it? Sorry grote tegenvaller vond ik.
Schrijf zelf een review
loading