50 First Dates (2004) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Henry werkt op Hawaii en is de grootste versierder van het eiland. Op een dag ontmoet hij de mooie Lucy, met wie...
50 First Dates

50 First Dates

Komedie Romantiek Romantische Komedie
Taal: Engels Jaar: 2004 Duur: 1 u 35 min

Henry werkt op Hawaii en is de grootste versierder van het eiland. Op een dag ontmoet hij de mooie Lucy, met wie hij het erg goed kan vinden. Bij hun volgende ontmoeting blijkt Lucy opeens geen flauw idee meer te hebben wie Henry is. Lucy kan zich, sinds ze een ongeluk heeft gehad, niet meer herinneren wat ze de dag daarvoor heeft meegemaakt. . Met de hulp van zijn vriend Ula gaat Henry slimme en originele manieren verzinnen om te zorgen dat Lucy elke dag opnieuw verliefd op hem wordt.

Dierenarts held Hartverwarmend Geheugenverlies Strandlandschap Hedendaags Hawaii setting

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Ik vond de verhaallijn erg duidelijk, je wist al vrij snel wat er met dat meisje aan de hand was, ook vind ik dat de acteurs het hartstikke goed deden in de film. De romantiek spat daar ook erg vanaf. De film was ook erg humoristisch. Het was een knap staaltje acteerwerk van Adam Sandler en Drew Barrymore.
Ik raad deze film echt aan. Deze film moet je echt gezien hebben.

Reviews

Ronny
Heel leuke film!!!
ik heb zeer vaak gelachen,drama en humor!
Met Adam Sandler een zeer grappige acteur, 'Lucy' was ook een heel goede actrice. Het was in sommige scčnes wat triest maar het was een heel leuke film! Een gezellige film voor met de familie!
joan
Adam Sandler en Drew Barrymore in een mooie rom com. In het begin dacht ik dat het een kinderfilm was, maar dat is het niet. Een lieve film, mooi verhaal, liefdesverhaal. Drew heeft een ongeluk gehad en heeft geen kortetermijngeheugen. Elke dag opnieuw wordt ze verliefd op Adam Sandler. Hoe hij telkens weer met haar in contact komt is grappig en aandoenlijk. Er zit een leuke ontwikkeling in het verhaal. Het is geen diepgaand verhaal, maar zeker feel good en vermakelijk voor een girls night.
Anoniem
Leuke en grappige film. Aanrader. Ik ben op zich niet zo'n fan van Adam Sandler en toen zijn eerste grap in de film niet aansloeg, dacht ik: "deze film wordt een lange zit...". Maar niets was minder waar! Veel goede grappen en een onderhoudend verhaal. Leuke film voor zowel mannen als vrouwen.
Lynn
Een hele leuke grappige en makkelijk-weg-kijkende film! Ondanks dat het toch een heftig verhaal is waar het om draait! Als je zin hebt in een humoristische film met een goeie verhaallijn, dan is dit een aanrader!
Lies
Dit is zo'n film die een mooie en veelbelovende cover heeft. Het is een grappig verhaal maar weinig inhoud. Het is een verhaal over liefde, het overwinnen van obstakels en 'geef niet op wanneer de ware zich aandient' maar dan verpakt in een soms wat flauw jasje. Voor mij was het een teleurstelling, maar als je van een film houdt die lekker wegkijkt en waar je ondertussen nog andere dingen kan doen dan is dit 'the one'.
Liz
Wat een heerlijke feel good movie! Het verhaal is eigenlijk best heftig... Toch is de film luchtig en superromantisch. Een mooie film voor een gezellige meidenavond.
Anoniem
Ik vond dit een redelijke tot goede film. Het verhaal is origineel en het acteerwerk van Adam Sandler is weer van een hoog niveau. Ook Rob Schneider speelt een leuke rol.
De film zelf heeft genoeg grappen en ze zijn ook wel goed getimed. Een leuke film om op een vrije middag te kijken. Een film die man en vrouw beide leuk zullen vinden.
Gijs
Ik vond het een erg grappige film. Heb veel kunnen lachen.
Jammer alleen dat er tussen de grappen veel tijd zat. Wat op zich ook weer goed is uitgevoerd is de overgangen tussen het grappige- en het drama stuk.
Maar zo als ik al zei: de drama stukjes duurden naar mijn mening iets te lang.
Anoniem
Wat een enorm leuke film, de humor en romantiek spatten er van af. Groundhog Day meets Memento meets You've got mail B-) Drew Barrymore en Adam Sandler zetten een staaltje acteerwerk neer met de welbekende humor. Henry wordt verliefd op Lucy die na een heftig auto-ongeluk lijdt aan verlies van het korte termijn geheugen. Na een nachtje slapen herinnert zij zich niets meer van de dag ervoor. Henry haalt alles uit de kast om er voor te zorgen dat Lucy hem de volgende dag gaat herinneren.
Een uitgelezen verhaal voor humor. Een dikke 9.
KIJKEN.
Michel
Film inhoudelijk:
+ Mooie film, over liefde op het eerste gezicht en het er volledig voor gaan, ongeacht wat.
- Een hoop ontsierende grove sexuele "grappen"
Rob
Leuke film, wel wat lang, maar toch heb ik 'm helemaal uitgekeken en daar geen spijt van. Het is een origineel verhaal. Film kan nauwelijks vergelen worden met een andere films. Misschien zijn er enkele raakpunten met Splash? Maar deze film is zo uniek romantisch en komisch, dat je deze toch echt moet zien. Film kan ook gebruikt worden als onthaastingstherapie of versiercursus of om in vakantiestemming te komen.
Anoniem
Deze film lijkt in het begin nergens over te gaan, oppervlakkig en de zoveelste flauwe in de rij.
Maar dat is ALLEEN de eerste 5 minuten! Daarna is snel duidelijk waar het verhaal over gaat en kan ik niet anders zeggen dat het je pakt. Een film met een lach en een traan. Een mooi maar triest gevoel kan je er aan overhouden, maar dat heeft te maken met de impact. Niet verwacht dus... zeker een aanrader.
loading