Patser: Patser volgt vier hangjongeren op 't Kiel in Antwerpen die er van dromen om te leven als echte patsers: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip. Ze spiegelen zich aan de Kingpin van de Amsterdamse coca´nehandel en stoppen hun neus in high-profile drugszaken. Maar het wordt plots wel erg heet onder hun voeten als ze voelen dat de Colombiaanse drugsmaffia hen op de hielen zit.
×
Patser
Patser volgt vier hangjongeren op 't Kiel in Antwerpen die er van dromen om te leven als echte patsers: snel rijk worden en leven zoals in een videoclip. Ze spiegelen zich aan de Kingpin van de Amsterdamse coca´nehandel en stoppen hun neus in high-profile drugszaken. Maar het wordt plots wel erg heet onder hun voeten als ze voelen dat de Colombiaanse drugsmaffia hen op de hielen zit.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Patser
Geschreven door: Ari
   22-03-2019
Het is een leuke film
Geschreven door: Davina
   10-06-2018
goede film!
Geschreven door: Connor
   06-06-2018
hele goede film! ik ben trots om te zeggen dat mijn landgenoten zo een geweldige film hebben gemaakt. Ook zo enorm veel spanning in niet normaal 9.5/10
Geschreven door: Louis
   26-05-2018
Moet zeggen, een goed in elkaar gezette film en verhaal lijn. Ben gelijk weer op de hoogte van enig straattaal. Acteurs ken ik niet, maar komen goed over met het invullen van hun rol. Vind de brug naar de 7 hoofdzonden goed gevonden.
Schrijf zelf een review
loading