Lover of Loser (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het zit de 15-jarige Eva niet mee. Met haar nieuwe stiefvader kan ze absoluut niet opschieten. Waarom doet hij...
Lover of Loser

Lover of Loser

Familie Kids 7.17
Taal:Nederlands Geluid:Stereo Jaar:2009 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 42 minuten

Het zit de 15-jarige Eva niet mee. Met haar nieuwe stiefvader kan ze absoluut niet opschieten. Waarom doet hij altijd zo klef tegen haar? Haar moeder vindt echter dat Eva niet zo moet zeuren. Als bijverdienste ontwerpt Eva t-shirts, die ze zaterdags in de printshop drukt. Ze is verliefd op Mees, de leuke jongen die daar werkt. Maar door een misverstand denkt ze dat hij al een vriendin heeft. Ze komt steeds meer alleen te staan, helemaal als haar beste vriendin het te druk heeft met haar nieuwe vriendje en steeds minder met Eva wil afspreken. Als bij een optreden van een muziekband de vlotte knappe Ricardo aandacht aan Eva besteedt, is ze al snel verloren. Hij pakt haar helemaal in met leuke kleren en wil haar meenemen naar een beroemde modeontwerper in Parijs. Maar Mees vertrouwt het niet. Hij komt erachter dat Ricardo helemaal niet naar Parijs zal gaan. En dan doet hij alles om Eva te redden.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Deze film komt ook voor in

Reviews (9)

7.17/10.0
10
Anoniem
10-04-2014
Leuk! Supergoede film, mooi verhaal.
8
Anoniem
26-01-2014
Hele goed film alleen vind ik de loverboy-methode niet goed verwerkt want als je loverboy kijkt komt het beter naar voren hoe de loverboys te werk gaan
6
Iris
28-06-2012
Lover of Loser is een leuke film die draait om een meisje dat wegloopt van huis om haar vader te ontvluchten. Terwijl ze weg is komt ze steeds meer in de problemen, dit komt vooral door de jongen die ze ontmoet heeft. Maar net op het moment dat alles mis lijkt te gaan komt de redding. Hoe het afloopt moet je zelf maar zien.
7
jessica
26-06-2012
Mooie Nederlandse film. Normaal hou ik niet echt van Nederlandse films, maar vond dit een goede film. Is een goed verhaal over een loverboy. Er zitten leuke acteurs in en zetten het verhaal ook goed neer. Dit kan in het dagelijks leven ook gebeuren, dus het is een goede film voor tieners die dan ook gewaarschuwd worden.
8
Nicole
20-06-2012
De film Lover of Loser is weer een prachtige verfilming van de boekenreeks van Carry Slee. Ik schrijf deze review in plaats van mijn zoon. Hij heeft deze film gekeken, hij is helemaal weg van de boekenreeks en alle verfilmingen van Carry Slee. Hij heeft ook alle film gekeken. De basis van deze film is eigenlijk ook weer hetzelfde als de andere verfilmingen, omdat alle films ook draaien om problemen die tieners meemaken ook in de realiteit, maakt het ook deze film erg goed! Qua inhoud staat er bij de omschrijving al voldoende. Een ontroerende en goede film waar vooral jongere kijker (tieners) geďnteresseerd in zijn, maar er zullen ook zat volwassenen zijn die deze film geweldig, ontroerend en indrukwekkend vinden. Al met al een goede film met een mooie boodschap! Goede cast en goed verhaal. Zeker een aanrader! Heb zelf (als volwassene) ook de andere films van Carry Slee gekeken, dus ik zal deze ook zeker nog kijken! Mijn zoon wilt deze film een 8 geven!
10
Anoniem
10-03-2012
Dit vond ik de beste van de films van Carry Slee
10
Anoniem
23-01-2012
Stoere tienerfilm. Goed verhaal.
6
Janine
05-10-2011
Normaal ben ik niet zo gek op Nederlandse films, op een paar enkele na. Ik vond deze wel oké. Sommige acteurs konden echt niet acteren, zoals het blonde meisje, die vriendin van Julia. En Eva kan aardig ernstig kijken zeg. Sommige stukken vond ik dom in elkaar steken. Maar het is best een prima filmpje.
10
elora
05-02-2010
Ik ben zooo fan van Ruud Feltkamp (Ricardo). Ik vind het echt een geweldige film.
loading