Pirates of the Caribbean - At Worlds End: Kapitein Barbossa, Will, Elizabeth en de crew van de Black Pearl besluiten om naar het einde van de wereld te reizen om Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat ze allemaal hun eigen plannen hebben.
×
Pirates of the Caribbean - At Worlds End
Kapitein Barbossa, Will, Elizabeth en de crew van de Black Pearl besluiten om naar het einde van de wereld te reizen om Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Maar eenmaal onderweg stapelt het verraad zich op en wordt het duidelijk dat ze allemaal hun eigen plannen hebben.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Pirates of the Caribbean - At Worlds End
Geschreven door: Emil
   07-09-2011
Jack Sparrow is echt een cool personage.
Geschreven door: joan
   02-08-2011
Jack Sparrow en consorten spatten van het scherm, veel actie afgewisseld met liefde, humor en fantastische filmphotography en special effects. Mooi gedaan!
Geschreven door: Anoniem
   03-06-2011
Prachtig mooie film. Mooie special effects en onvoorspelbare wendingen in het verhaal en goed acteerwerk door de acteurs. Het verveelt in ieder geval niet (wat wel vaak het geval is met deel 1,2 en 3 films). Als je houdt van fiction/magische (piraten)films dan is dit een aanrader.
Geschreven door: Linda
   12-05-2011
Weer een mooie film... Jack Sparrow blijft leuk. kan niet wachten tot deel 4.
Schrijf zelf een review
loading