The Disappearance of Alice Creed (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alice Creed, een miljonairsdochter, wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Haar ontvoerders, de...
The Disappearance of Alice Creed

The Disappearance of Alice Creed

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 36 min

Alice Creed, een miljonairsdochter, wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Haar ontvoerders, de doodkalme Vic en zijn jongere kompaan Danny, hebben hun plan tot in de puntjes uitgewerkt. Met deze ontvoering willen ze de slag van hun leven slaan. Maar Alice is niet van plan het perfecte slachtoffer te spelen. Zij is vastbesloten te vluchten, koste wat kost. Het onfeilbare plan van Danny en Vic verandert al snel in een gevaarlijk kat- en muisspel waarbij niemand zijn leven meer zeker is.

Spanning Claustrofobisch Ontvoering Strakke cinematografie Modern Geļsoleerd huis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgiė? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Cornelia
IJzersterke thriller en subliem gespeeld, waarin een jonge vrouw wordt ontvoerd voor losgeld. Ik ga niets over de inhoud verklappen en ook niet over het einde, want deze film laat je tot op het allerlaatste moment op het puntje van je stoel zitten. Aanrader van hoog niveau, vergelijkbaar met Kiss the Girls.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Lotte
Aparte, maar wel goede film! De film is totaal niet voorspelbaar.. Je verwacht alles anders. Ik houd wel van zulke films.. Maar er had van mij wel een andere draai aan mogen zitten, haha. Het is niet een film waar je over na blijft denken..
Anoniem
Erg spannende thriller met onverwachte wendingen tot het einde aan toe. Erg rustig, daardoor realistisch gespeeld. Boeiend en spannend van het begin tot het eind. Voor liefhebbers van Engelse thrillers een aanrader!
Marga
De film viel mij tegen. Niet echt veel spanning. Het loopt wel allemaal anders dan je zou verwachten. Het einde is erg verrassend.
Anoniem
Het plot is goed. Het is net allemaal even anders dan je denkt. Niet echt mijn stijl. Er zit weinig echte actie in.
Anoniem
De film is vanaf het begin tot aan het einde spannend. Hij is niet voorspelbaar en dat maakt hem goed. Ik zeg een aanrader!
Anoniem
Aardige film. Alles loopt anders dan verwacht en gepland. Het verhaal op zich is niet heel origineel maar omdat de film vol verrassende wendingen zit, blijf je er toch naar kijken en ben je benieuwd naar de afloop. Het einde van de film is ook anders dan verwacht. Geen film die je gezien moet hebben maar wel een aanrader.
Anoniem
Goede film, zeker een aanrader, van begin tot eind spannend!
Rob
Prima thriller die vooral het eerste uur erg leuk is. Film kijkt zich prima weg en zal niet gaan vervelen.
loading