Little Fockers (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na tien jaar lijkt verpleger Greg Focker eindelijk geaccepteerd te worden door zijn argwanende schoonvader. Maar...
Little Fockers

Little Fockers

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 34 min

Na tien jaar lijkt verpleger Greg Focker eindelijk geaccepteerd te worden door zijn argwanende schoonvader. Maar voordat hij zich het nieuwe familiehoofd mag noemen, moet hij zich eerst bewijzen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Little Fockers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Enorm grappig. Het idee is precies hetzelfde als de twee voorgangers: Greg doet zijn uiterste best, maar alles mislukt. Enorm gelachen. Ben Stiller is top! Heb me krom gelachen. Niet vernieuwend, maar dat hoeft ook helemaal niet.

Reviews

Nikkie
De basis blijft leuk "I'm watching you" alleen is de rest van de verhaallijn erg dun. De karakters zijn nu allemaal wel bekend, niks nieuws en Owen Wilson had er van mij niet ingehoeven, overbodig dus. De rol van Andi Garcia vond ik wel erg grappig, maar het was wel erg plat allemaal. De vorige 2 films vonden wij wél erg leuk!
Anoniem
Ik had er meer van verwacht, helemaal dubbel gelegen bij de vorige films en nu wel gelachen maar niet hilarisch zoals de vorige films, daarom een 5.
John
Best een leuke film. Niet zo leuk als de eerste 2, maar zeker de moeite waard. Eerste verrassing is er een beetje af.
Cock
Aardige film met een groot aantal sterren. Leuk vervolg op de andere Focker-films.
Paul
Niet echt heel erg gelachen. Viel ons tegen, maar gewoon thuis en op de bank is het prima te doen.
Niet echt een super aanrader.
Dewika
Als je de vorige afleveringen niet hebt gezien dan is het een redelijke komedie, maar als je ze wel kent, dan is dit een tegenvaller omdat er teveel voorspelbaar is en niet iets nieuws gebeurt.
Guus
Matig. Behoorlijk voorspelbaar. Wel grappig. Gemakkelijke bankfilm. Begrijpbaar vanaf 10 jaar.
Anoniem
Wat een tegenvaller als je de vorige versies kent. Dit deel heeft zeker niet de lol van de vorige twee kaskrakers. Jammer.
Jolanda
Wat hebben wij gelachen tijdens deze film echt een aanrader.
Niels
Leuke humor. Vergelijkbaar met de twee vorige edities, maar het concept is nu wel uitgemolken. Een nieuw vervolg hoef ik niet meer te zien.
Peter
Best wel weer leuk deze film. Zit soms wel leuke humor in.
Het lijkt alleen wel heel erg op de vorige delen.
Anoniem
Leuke film. Inderdaad wel goed idee om het hierbij te houden. Zit goede humor in. Aanrader voor wie de eerste delen heeft gezien.
Gerard
De vorige was beter.
Anoniem
Leuke film. Qua humor exact hetzelfde als eerdere delen. Kijkt wel lekker weg. Gewoon een leuke, gezellige comedy. Zelfde leuke acteurs.
A.T.H.
Wel leuk maar een beetje ver gezocht. De vorige waren leuker. De spelers blijven leuk. Het verhaal iets minder
Rob
Redelijke film, meer van hetzelfde.
Jack
Ben het eens met de andere review, leuk, maar de andere waren leuker. Al met al een leuke wegkijker.
Paul
Aardige film maar wel minder leuk dan de eerste versies
loading