Pieter Konijn (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de...
Pieter Konijn

Pieter Konijn

Familie Komedie Animatie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 31 min

De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten.

Hartverwarmend Levendig Familie thema CGI-animatie Engels platteland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
Geert
Een zeer leuke kinderfilm. Pieter Konijn is ondeugend grappig, altijd in voor een stunt. De groetetuin van de buurmaan beschouwen ze als hun speelplaats. Wanneer de buurman sterft komt de kleinzoon om het pand te verkopen, het wordt een kat en muisspel met Pieter. Echte beelden en animatie in elkaar, het werkt perfect en is bijna niet te onderscheiden. Heel leuk verhaal, heel grappig en natuurlijk hier en daar een moraliteits les. Samen gezien met het hele gezin, zoon van 10 incl en echt geen moment verveeld. Grappige stukken zelfs teruggespoeld. Gezins aanrader!
loading