Pieter Konijn: NEDERLANDS GESPROKEN. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten.
×
Pieter Konijn
NEDERLANDS GESPROKEN. De avontuurlijke held Pieter Konijn is geliefd bij meerdere generaties lezers. Nu krijgt hij de hoofdrol in de eigentijdse en stoere live-action animatiefilm voor de hele familie. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland
×
Reviews (1)Pieter Konijn
Geschreven door: Geert
   15-08-2018
Een zeer leuke kinderfilm. Pieter Konijn is ondeugend grappig, altijd in voor een stunt. De groetetuin van de buurmaan beschouwen ze als hun speelplaats. Wanneer de buurman sterft komt de kleinzoon om het pand te verkopen, het wordt een kat en muisspel met Pieter. Echte beelden en animatie in elkaar, het werkt perfect en is bijna niet te onderscheiden. Heel leuk verhaal, heel grappig en natuurlijk hier en daar een moraliteits les. Samen gezien met het hele gezin, zoon van 10 incl en echt geen moment verveeld. Grappige stukken zelfs teruggespoeld. Gezins aanrader!
Schrijf zelf een review