Jumanji: Welcome to the Jungle: Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt - je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten.
×
Jumanji: Welcome to the Jungle
Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt - je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (1)Jumanji: Welcome to the Jungle
Geschreven door: Shirley
   06-05-2018
Vijf tieners, waarvan een uit 1996 spelen het spel Jumanji en worden in het spel gezogen. Ze komen midden in de jungle terecht, waar ze een juweel "jaguars oog" moeten terugbrengen naar de Jaguar om het spel te winnen en terug te kunnen naar huis. Hele leuke avonturenfilm, waarin veel spanning en actie is tot aan het eind. Met Dwayne Johnson in de hoofdrol is er zeker sprake van veel actie en stuntwerk. Kijken dus...van mij krijgt de film 5 sterren!
Schrijf zelf een review
loading