M.F.A. online kijken / downloaden: Kunststudente Noelle worstelt om haar eigen stem te vinden. Wanneer een date met een medestudent uitdraait op een verkrachting, wil zij de dader met zijn gedrag confronteren. Hun woordenwisseling ontaardt in een handgemeen met dodelijke afloop. Een ongelukkige val. Geen getuigen. Noelle probeert haar leven weer op te pakken, maar ontdekt dat ze niet het enige stilzwijgende slachtoffer is op de campus. Ze besluit het recht in eigen hand te nemen. De sluizen van de inspiratie gaan plots helemaal open... - M.F.A.
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

M.F.A.

Kunststudente Noelle worstelt om haar eigen stem te vinden. Wanneer een date met een medestudent uitdraait op een verkrachting, wil zij de dader met zijn gedrag confronteren. Hun woordenwisseling ontaardt in een handgemeen met dodelijke afloop. Een ongelukkige val. Geen getuigen. Noelle probeert haar leven weer op te pakken, maar ontdekt dat ze niet het enige stilzwijgende slachtoffer is op de campus. Ze besluit het recht in eigen hand te nemen. De sluizen van de inspiratie gaan plots helemaal open...
Waardering:
Acteurs: Clifton Collins Jr., Francesca Eastwood, Leah McKendrick
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!