Murder on the Orient Express (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest...
Murder on the Orient Express

Murder on the Orient Express

Misdaad Thriller Drama Mysterie
7.29 Taal:Engels Jaar:2017 Duur:1 u 49 min

Wat begint als een uitbundige treinreis door Europa ontvouwt zich al snel tot één van de meest stijlvolle, spannende en huiveringwekkende mysteries ooit. Murder on the Orient Express vertelt het verhaal van dertien vreemden gestrand in een trein, in een situatie waarin iedereen een verdachte kan zijn. Voor één man is het een race tegen de klok om de puzzel op te lossen, voordat de dader weer toeslaat.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (3)

7.29/10.0
6
Shirley
08-04-2018
Erwordt een moord gepleegd in de Orient Express. Hercule Poirot onderzoekt de moord en vindt natuurlijk de dader, zoals altijd. Er is ontzettend veel moeite gedaan om de film te laten slagen. Veel beroemde namen zijn ertegenaan gegooit.Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Penelope Cruz...Maar wat me niet bevalt is aan het einde dat Hercule Poirot gelogen heeft. Een moord is tenslotte een moord en wat blijft erover als mensen ook nog voor eigen rechter gaan spelen?
6
Geert
06-04-2018
De bekende Hercule Poirot moet een moord oplossen op zijn trip met de Orient Express. Naarmate zijn onderzoek vordert komen meerdere daders in het vizier wat het alleen maar moeilijker maakt en toch zit net daar de oplossing. De film creëert een speciale sfeer, een bepaalde grandeur van het reizen in deze luxe trein. Het verhaal zelf vind ik te traag opgebouwd en de conclusion laat niet echt een grote indruk na. Sterke cast wel maar ook zij kunnen de film niet tot hogere sferen verheffen. Naar mijn mening een beetje te flauw en de spanning van het echte detectieve verhaal zijnde ontbreekt.
7
Maarten
06-03-2018
Stijlvolle remake van de klassieker met Johnny Depp in de hoofdrol.
loading