The Social Network (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Herfst, 2003. Na een pijnlijke beŽindiging van de relatie met zijn vriendin Erica besluit Harvard student Mark...
The Social Network

The Social Network

Drama
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 56 min

Herfst, 2003. Na een pijnlijke beŽindiging van de relatie met zijn vriendin Erica besluit Harvard student Mark Zuckerberg zijn frustraties te uiten door erover te bloggen op zijn computer. Na een aantal drankjes krijgt hij samen met zijn kamergenoot Eduardo Saverin het geweldige idee om foto's op internet te zetten van de vrouwelijke medestudenten en ze door te sturen naar andere universiteiten om ze vervolgens te laten beoordelen op uiterlijk. Ondanks dat Mark hierdoor in de problemen raakt met het Harvard bestuur, is het de start van een idee dat zes jaar later zal leiden tot het succesvolle sociale netwerk Facebook. Maar 500 miljoen vrienden en een status als de jongste miljardair ter wereld krijg je niet zonder een paar tegenstoten.

Sociale media Technologische sfeer Vriendschapsverraad Blauwachtige tonen 2000s Harvard-universiteit

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL Stereo 16:9
The Social Network Soundtrack

The Social Network Soundtrack

SpotifySpeel af op Spotify

1. Hand Covers Bruise

Trent Reznor and Atticus Ross

2. In Motion

Trent Reznor and Atticus Ross

3. A Familiar Taste

Trent Reznor and Atticus Ross

4. It Catches up With You

Trent Reznor and Atticus Ross

5. Intriguing Possibilities

Trent Reznor and Atticus Ross

6. Painted Sun in Abstract

Trent Reznor and Atticus Ross

7. 3:14 Every Night

Trent Reznor and Atticus Ross

8. Pieces Form the Whole

Trent Reznor and Atticus Ross

9. Carbon Prevails

Trent Reznor and Atticus Ross

10. Eventually We Find Our Way

Trent Reznor and Atticus Ross

Mirjam
Interessante film en leuk om te zien waar Facebook vandaan komt.

Reviews

Arne
Goede film, erg boeiend. Leuk om meer te weten achter het verhaal van Facebook.
Mike
Goeie film, goed verhaal en prima geacteerd. Echt een aanrader!
Erwin
Goede film. Je wordt geboeid tot en met het einde. Het is fascinerend om de (snelle) wereld achter de nieuwe digitale netwerken te zien.
Marjon
Aardige film. Onderhoudend verhaal met redelijk acteerwerk. Ook van Justin Timberlake. Het eerste deel van de film is het aardigst, daarna duurt het soms wat lang. Er zitten grappige scenes in maar een komedie zou ik het niet willen noemen. Best ontspannend op een vrijdagavond.
Anoniem
Wel een leuke film. Het verhaal achter Facebook eens te zien is leuk!
Anoniem
Een leuke film als je een facebook-gebruiker bent. Waarom deze film bij "komedie" staat ingedeeld vraag ik mij af, zoveel valt er niet te lachen! Het is ook een trage film, die zeker in het begin lastig te volgen is.
Anoniem
Leuke film. Weinig actie, maar zeker fun om te zien. Zeker voor Facebook gebruikers een aanrader om 's te kijken hoe klein het begon.
Anoniem
Geweldige film, ongelooflijk dat iemand met een (internet)idee miljardair kan worden. En natuurlijk willen meer mensen daarvan profiteren. Ook voor een digibeet als ik goed te volgen.
Anoniem
Dit is echt een saaie film. Toen ik deze aan het kijken was, viel ik in slaap.
Anoniem
Leuke film voor de mensen die zich wat meer interesseren voor social media, het ontstaan is leuk verfilmd soms alleen wat langdradig.
rene
Een film over een miljardair waar iedereen jaloers op is... Zet je wel aan het denken... Internet kan je veel geld opleveren mits je een goed plan hebt... En dat had deze jonge man.
loading