Mother! (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De relatie van een koppel wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt...
Mother!

Mother!

Horror
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 56 min

De relatie van een koppel wordt op de proef gesteld wanneer ze onverwachts bezoek krijgen en hun rustige leven wordt verstoord.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mother! aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Jaimy
Visueel mooie film, maar het slaat nergens op. Het huis verandert in een soort mini-samenleving, waarin de zeer gewelddadige recente (paar duizend jaar) geschiedenis van de mens zich in enkele minuten afspeelt. Aanbidding van de jezus figuur, menselijke offers, volksopstanden, genocide, oorlog, alles. Serieus in een kwartier tijd ofzo. En JLAW loopt er verdwaasd doorheen en vraagt mensen om niet op de wasbak te zitten.
Het lijkt enkel bedoeld te zijn als vingeroefening van de regisseur. 'Kunst' voor de kunst. Als je geest niet buitenproportioneel verruimd is, dan is dit zonde van je tijd.
Jacqueline
Het kijken naar deze film is puur tijdverlies!
Andre
zonde van de tijd, vreemde film.
loading