The Turning: The Turning neemt ons mee naar een mysterieus landgoed, waar Kate een baan aangeboden krijgt als 'nanny'. Zij krijgt de taak om voor de twee eigenzinnige weeskinderen Flora en Miles te zorgen, maar al snel ontdekt ze dat zowel de kinderen als het huis duistere geheimen hebben en dat dingen misschien niet zijn zoals ze lijken.
×
The Turning
The Turning neemt ons mee naar een mysterieus landgoed, waar Kate een baan aangeboden krijgt als 'nanny'. Zij krijgt de taak om voor de twee eigenzinnige weeskinderen Flora en Miles te zorgen, maar al snel ontdekt ze dat zowel de kinderen als het huis duistere geheimen hebben en dat dingen misschien niet zijn zoals ze lijken.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (1)The Turning
Geschreven door: Filip
   11-05-2020
Zonde van uw tijd film. Ofschoon een nog redelijk begin met de ambitie om een scary spookverhaal te worden, verandert het snel in psychologisch drama. Een ongeloofwaardig verhaal en middelmatig acteerwerk doen de film ook geen deugd. Maar het einde van de film keldert de belevenis helemaal en laat u achter met een gevoel van "WTF?" en dit in de slechts mogelijke manier.
Schrijf zelf een review
loading