American Gangster (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Frank Lucas is de stille chauffeur van een belangrijke zwarte crimineel. Als zijn baas plotseling sterft, maakt...
American Gangster

American Gangster

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 2 u 30 min

Frank Lucas is de stille chauffeur van een belangrijke zwarte crimineel. Als zijn baas plotseling sterft, maakt Frank hier gebruik van en bouwt met veel succes zijn eigen imperium op. Richie Roberts is een agent en een outsider. Hij weet dat de drugswereld nu gedomineerd wordt door een man die vanuit het niets is gekomen. Lucas en Roberts houden zich beiden aan een strenge ethische code die hen onderscheidt van hun collega's - eenzame mannen aan tegenovergestelde kanten van de wet. Een confrontatie kan niet uitblijven...

Sterrencast Spannend Realistisch Heroļnehandel Rauw 1970s New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of Belgiė? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Larry
Wat een fantastische film, waargebeurd en geweldig neergezet door een sterrencast van onder andere Russell Crowe en Denzel Washington. Ik houd van dit genre films, al is het vaak veel van het zelfde, maar deze film is wel echt een toppertje. Geen overdreven geweld en ongeloofwaardige actie om de film op te leuken, gewoon rauw en puur zoals het waarschijnlijk echt gegaan is dat maakt het een sterke film. Wat mij betreft een 'must see' die een dikke 9 krijgt!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Stefan
Wat een fantastische film, waargebeurd en geweldig neergezet door een sterrencast van onder andere Russell Crowe en Denzel Washington. Ik houd van dit genre films, al is het vaak veel van het zelfde, maar deze film is wel echt een toppertje. Geen overdreven geweld en ongeloofwaardige actie om de film op te leuken, gewoon rauw en puur zoals het waarschijnlijk echt gegaan is. Wat mij betreft een 'must see' die een dikke 9 krijgt!
loading